Ahoj,
potřeboval bych poradit jak bych měl nejlépe udělat v excelu tento „proces“ reakce na dotazník (viz.příloha) = na Listu „Data“ (A-AA) se mi budou vždy aktualizovat (zdroj sql-data se přehrají) podklady obdržených reakcí na určitou práci, kde daná reakce má vždy své „ID“ a jakmile dojde k vyplnění reakce, tak se mi zde dané ID ukáže, případná poznámka,datumy, kdo byl „hodnocen“ a úsek. A každý kdo byl hodnocen a bylo vyplněno pole „poznámka“ tak by měl možnost připsat komentář k danému záznamu a případně si své hodnocení okomentovat.
Tak bych potřeboval poradit,jak toto v excelu udělat (mé řešení na kontigenčky, svyhledat atd…není nejlepší) kde by teda na Listu1 bylo základní roztřídění,kde by se dalo vybrat/vyfiltrovat z možností Rok/Měsíc/Den/úsek a následně by se pod tímto filtrem ukázaly jména „hodnocen“ a případný počet záznamů (nových záznamů,které nejsou komentované). A následně by daný člověk uvedený v „hodnocen“ rozklikl své záznamy a jen u „ID“ které mají „poznámku“ (možná by šlo i filtr přidat zda má záznam poznámku) a mohl by vedle poznámky napsat „komentář“ a následně třeba přes tlačítko uložit svůj komentář k danému ID.V přehledu by asi viděl o „nový“ záznam méně.
Stručněji řečeno VBA na případná práva pro dané lidi to si nastavím, ale bude jeden excel,který si otevře nadřízený na úseku,vyfiltruje datum,“úsek“ a uvidí jména lidí, kteří mají novou Poznámku (tj.ID,které není okomentováno“), excel pošle daným lidem a oni nebudou mít přístup všude,jen na případnou filtraci a pak „někam“ kde budou „komentovat“, následně se záznam přidá k ID a vše uloží….jelikož se mi při aktualizaci všechny sloupce A-AA přehrávají,tak by asi bylo dobré mít hlavní podklady kam se bude kopírovat komentář ještě na jiném listu…
No, poprosím o možné nápady jak a co použít na toto….aspoň třeba jen na určitou část….
Děkuji Pavel
Reakce na hodnocení-uložení poznámky Vyřešeno
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Reakce na hodnocení-uložení poznámky Vyřešeno
- Přílohy
-
- priklad_hodnocen.xlsx
- (12.89 KiB) Staženo 14 x