Narazila jsem na problém s nástrojem Fotoaparát. Nedá se s ním vyfotit vyfiltrovaná tabulka. Nedá se to nějak obejít?
Děkuji.
Nástroj Fotoaparát
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Nástroj Fotoaparát
Trochu více se rozepiš o svém problému. Takto mi to připomíná: "Narazil jsem na problém s autem. Nejede..."
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
Ano. Mám soubor, ve kterém vyfiltruji jen některé řádky podle více kritérií. Chci takto vyfiltrovanou tabulku vyfotit a vložit do jiného listu. Pak po návratu do původního souboru změním kritéria a vyfiltruji tabulku znovu. Opět chci vyfotit a připojit.
Nejde to, protože nástroj fotoaparát zaznamenává více výběrů, tedy více oblastí.
Vím, že bych výsledek mohla dostat postupem Ctrl C, vložit jinak - hodnoty. Ale nástroj fotoaparát mi připadá praktičtější, proto se ptám.
Nejde to, protože nástroj fotoaparát zaznamenává více výběrů, tedy více oblastí.
Vím, že bych výsledek mohla dostat postupem Ctrl C, vložit jinak - hodnoty. Ale nástroj fotoaparát mi připadá praktičtější, proto se ptám.
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Zkus spustit excel podruhé a v nově spuštěném excelu použít fotoaparát. Pokud jsem pochopil problém správně.
Více o kancelářském balíku MS Office na http://office.lasakovi.com/ (Word, Excel, PowerPoint, Access, Outlook, Project, OneNote)
Nee. :-) Ale to nevadí. Díky.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Jaký starý fotoaparát pro začátečníka? Příloha(y)
od HappyMental » 21 říj 2024 20:06 » v Vše ostatní (Off topic) - 11
- 4251
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
24 říj 2024 19:48
-