Ahoj lidi, muj dotaz je jednoduchy:
je mozny nejakym zpusobem do Office 2003 angl. ver. pridat cesky slovnik tak, aby mi automaticky kontroloval ceskej pravopis?
Nevim jak bych to mohl udelat, dik za vase rady.
Anglický Office česky? (vyřešeno) Vyřešeno
- Rimmer
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Vyřešeno
Teoreticky to možný je, prakticky bohužel..před nějakou dobou jsem řešil podobnou věc.
Anglický office má v sobě 3jazykové verze (angl, španělštinu a tuším že francouzštinu), já potřeboval i němčinu.
Další jazyk do Office podle mě dostaneš jen za pomocí tzv. Proofing Tool CD, který Microsoft (jak jinak
) prodává za těžký prachy 
Anglický office má v sobě 3jazykové verze (angl, španělštinu a tuším že francouzštinu), já potřeboval i němčinu.
Další jazyk do Office podle mě dostaneš jen za pomocí tzv. Proofing Tool CD, který Microsoft (jak jinak

Rimms
-
- Pohlaví:
Ty anglický officy sou nainstalovaný na českejch woknech? Co stojí v cestě tomu nainstalovat tam český? Zkus mrknout na tenhle článek u microsoftu...
-
- Pohlaví:
Anglický Office je na anglickém Windows XP Pro, v cestě tomu nainstalovat český Office stojí skutečnost, že máme koupený licence anglický a ne český.
Na článek jsem mrknul, dík. Je tam řečený v podstatě to samý - microsoft radi, at si koupime ten disk s 50ti recma - ze pak zadnej problem. No, blby..
Na článek jsem mrknul, dík. Je tam řečený v podstatě to samý - microsoft radi, at si koupime ten disk s 50ti recma - ze pak zadnej problem. No, blby..
- Rimmer
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Tak jsem to konzultoval se svým známým, dělá administrátora a počeštění anglického Ms Wordu je možné.
Stačí nakopírovat obsah adresáře I:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\PROOF české instalace do anglické a pak už to bude automaticky hlídat i česká slova :-)
A nemusíš dávat Microsoftu ani korunu navíc
Stačí nakopírovat obsah adresáře I:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\PROOF české instalace do anglické a pak už to bude automaticky hlídat i česká slova :-)
A nemusíš dávat Microsoftu ani korunu navíc

Rimms
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 2063
-
od elninoslov
Zobrazit poslední příspěvek
03 led 2025 17:28
-
-
Převádění Dokumentu z MS Office do online prostředí
od zuzana3 » 10 dub 2025 13:00 » v Kancelářské balíky - 1
- 3649
-
od Gerete
10 dub 2025 13:48
-
-
-
Instalace Office 2021 přes Deployment Tool Příloha(y)
od atari » 30 lis 2024 15:21 » v Kancelářské balíky - 5
- 3387
-
od atari
01 pro 2024 20:23
-
-
-
MS Office nelze spustit - Exception code: 0xc0000005
od krysarr » 18 dub 2025 15:52 » v Windows 11, 10, 8... - 3
- 3477