Potřeboval bych pomoci od opravdového odborníka a v případě úspěšného vyřešení nabízím i finanční odměnu. Jedná se o vlakový simulátor, který pracuje s datovým souborem ( ten obsahuje grafikon vlakové dopravy ), který byl vytvořen v EXCELU a vyexpertován do souboru s příponou .dat Podle autora zpětná konverze do EXCELU není možná, ale přece jenom zkouším, jestli by se nenašel někdo, kdo by to dokázal.
Pokud máte zájem napište mi na dimmuborgir666@email.cz a já vám soubor zašlu. Je v excelu, vyexpertování se provádí tlačítkem "ULOŽIT", který je přímo v tabulce EXCELU a vyexpertovaný datový soubor vrátit zpět do EXCELU do původního tvaru.
Zpětná konverze do Excelu
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
-
- Pohlaví:
Re: Zpětná konverze do Excelu
Vítej na PC-HELP!
Pokud je něco z excelu vyexportováno, pak to jde vždy naexportovat. Předpokládám, že problém nastane až po přeběhu tím simulačním programem.
A pokud sis přečetl pravidla fóra, se kterými jsi souhlasil registrací, pak víš, že ti nikam psát nebudu. Chceš-li, aby se tu tím někdo zabýval, pošli původní soubor excelu, exportovaný .dat a .dat co vyleze z programu. Možná se na to někdo podívá.
Pokud je něco z excelu vyexportováno, pak to jde vždy naexportovat. Předpokládám, že problém nastane až po přeběhu tím simulačním programem.
A pokud sis přečetl pravidla fóra, se kterými jsi souhlasil registrací, pak víš, že ti nikam psát nebudu. Chceš-li, aby se tu tím někdo zabýval, pošli původní soubor excelu, exportovaný .dat a .dat co vyleze z programu. Možná se na to někdo podívá.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Soubor v excelu je zde: http://www.ulozto.cz/xfcsW2t7/brno-v2-xls
exportuje se na C:\
Problém je, že vyexpertovaný datový soubor v simulátoru nefunguje, hra hlásí chybu
" RUN - TIME ERROR 9, SUBSCRIPT OUT OF RANGE "
Do EXCELU potřebuji vrátit tento soubor, který je o něco menší, ale v simulátoru funguje
http://ulozto.cz/xa37hLTd/gvd-2007-2-zmena-dat
exportuje se na C:\
Problém je, že vyexpertovaný datový soubor v simulátoru nefunguje, hra hlásí chybu
Do EXCELU potřebuji vrátit tento soubor, který je o něco menší, ale v simulátoru funguje
http://ulozto.cz/xa37hLTd/gvd-2007-2-zmena-dat
-
- Pohlaví:
dimmuborgir666 píše:Potřeboval bych pomoci od opravdového odborníka a v případě úspěšného vyřešení nabízím i finanční odměnu. Jedná se o vlakový simulátor, který pracuje s datovým souborem ( ten obsahuje grafikon vlakové dopravy ), který byl vytvořen v EXCELU a vyexpertován do souboru s příponou .dat Podle autora zpětná konverze do EXCELU není možná, ale přece jenom zkouším, jestli by se nenašel někdo, kdo by to dokázal.
Pokud máte zájem napište mi na dimmuborgir666@email.cz a já vám soubor zašlu. Je v excelu, vyexpertování se provádí tlačítkem "ULOŽIT", který je přímo v tabulce EXCELU a vyexpertovaný datový soubor vrátit zpět do EXCELU do původního tvaru.
To je tak troch v rozporu s
Soubory se vkládají sem jako příloha.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Tak to zkusím ještě jednou
V příloze je soubor v EXCELU, který se tlačítkem ULOŽIT ( VIZ SCREEN ) vyexpertuje do datového souboru a měl by fungovat v simulátoru, ale nefunguje
Pro uložení souboru je nastaveno C:\
Jako druhý je v příloze jiný vyexpertovaný datový soubor, který v simulátoru funguje a potřeboval bych ho převést zpět do EXCELU pro možnost editace
V příloze je soubor v EXCELU, který se tlačítkem ULOŽIT ( VIZ SCREEN ) vyexpertuje do datového souboru a měl by fungovat v simulátoru, ale nefunguje
Pro uložení souboru je nastaveno C:\
Jako druhý je v příloze jiný vyexpertovaný datový soubor, který v simulátoru funguje a potřeboval bych ho převést zpět do EXCELU pro možnost editace
- Přílohy
-
- GVD 2007 2.změna.rar
- Soubor, který bych potřeboval převést do EXCELU pro možnost editace
- (28.65 KiB) Staženo 21 x
-
- BRNO_V2.rar
- Soubor v EXCELU
- (173.66 KiB) Staženo 17 x
-
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
Jen tak pro zajímavost, ten soubor co ti funguje je exportovaný také tady s té verze excelu nebo z nějaké jiné.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Ten simulátor je už starý pět let a já předpokládám, že autor mi poslal soubor, který byl možná určen pro další verzi simulátoru, ke které už nedošlo. Našel jsem v něm například 2 vlaky, které v poslední verzi nebyly. I ta chybová hláška SUBSCRIPT OUT OF RANGE by vypovídala o tom, že ten EXCEL obsahuje něco s čím si poslední verze simulátoru neví rady. To je jenom můj laický názor. Takže předpokládám, že ten soubor, který funguje, byl exportován z jiné verze.
Podivej se na exportni makro, co to tlacitko "ulozit" dela.
Zpetne rekonstruovat vstupni data pujde dost spatne.
Zpetne rekonstruovat vstupni data pujde dost spatne.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Nemám tušení, kde se exportní makro nachází, nebo jak to sledovat
-
- Pohlaví:
Mno. Tak převést zpět to nepůjde. Makro zajišťující převod na soubor .dat totiž mění spoustu položek. Kromě toho mě to tu chybu nehází. Excel na disku C: má sice trochui problém s právy, ale po vyřešení proběhne export korektně. Do přílohy dávám vyexportovaný soubor.
- Přílohy
-
- GVD_2007_2zmena.rar
- (29.11 KiB) Staženo 13 x
Tu chybu hlasi az hra.
-
- Pohlaví:
Aha. Pak jedině autor programu. Nebo prohledat výcviková střediska, zda se ten původní excel někde nenalezne.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Zpětná komunikace z NTB na tiskárnu přes switch Příloha(y)
od vasekpetr1 » 24 říj 2024 21:25 » v Sítě - hardware - 16
- 9237
-
od vasekpetr1
Zobrazit poslední příspěvek
10 pro 2024 17:05
-
-
- 1
- 3349
-
od Grimm