Excel-přesun vyfiltrovaných dat do jiného listu
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Ono to šlo vydedukovat z už popsaného ale dobrá.. Zapni záznam makra třeba přes nástroje - makro - záznam makra (makro si pojmenuj třeba "test" aby jsi ho mohl lépe najít a následně odstranit) Při zapnutém makru jdi na Zobrazit - panely nástrojů - zaškrtni zastavit záznam. Plovoucí panel by ti měl vyskočit nyní makro zastav už můžeš na panelu a následně jej můžeš vymazat. Ten panel už by měl vyskakovat při každém spuštění makra pokud ho nezavřeš křížkem na tom panelu Proto jsem předtím psal o přesunutí do lišty uchytí se tam a zavírací křížek doufám zmizí.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
To Pavel123 spíš mu pošli na SZ email protože záleží na tom jak je to velké sem taky všechno nenatáhneš. a kdyby ani to nestačilo jsou na netu ukládací služby dá se poslat příloha 50MB a víc.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
Dík Jan Pašek, už mi to knečně funguje.
Pavel123, pokud bys měl chut na tom dělat, zasílám soubor,je to zkušební takže v něm toho moc není.
Pavel123, pokud bys měl chut na tom dělat, zasílám soubor,je to zkušební takže v něm toho moc není.
- Přílohy
-
- pokus o cestak.zip
- (161.67 KiB) Staženo 172 x
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Přesun whatsapp z iPhone na android
od DeNNI85 » 15 led 2025 21:02 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 11
- 8532
-
od DeNNI85
Zobrazit poslední příspěvek
04 úno 2025 08:23
-
-
- 3
- 4183
-
od Grander
Zobrazit poslední příspěvek