Dobry den, stahl jsem si zkusebni verzi ms office zkusebni verzi,vse slo ok, ale pak sem ji odinstaloval za ucelem nainstal. jine verze.
Bohuzel ted se mi ukazuje pri zadani puvodniho key kodu toto a nejde s tim nic udelat, zkousel jse, i odinstalovat a stahnout z jejich stranek znova. ale nic, prosim o radu. http://db.tt/VOaACPFH
microsoft office, nejde nainstalovat Vyřešeno
-
- Pohlaví:
Re: microsoft office, nejde nainstalovat
Při tvém počtu příspěvků bys mohl vědět, že obrázky se dávají sem, jako příloha. Toto už legálně nainstalovat nepůjde. To by sis také mohl donekonečna instalovat zkušební verze a tímto je to ošetřené.
Mohl bys to odstranit v registrech, ale pochybuji že to najdeš.
Mohl bys to odstranit v registrech, ale pochybuji že to najdeš.
promin, nemohl bys mi rici kde to presne vymazu v registrech?
-
- Pohlaví:
Nemohl, protože to nevím. Toto je udělané docela fikaně a proto také píšu
Nainstaluj LO
a máš to vyřešené!
.ale pochybuji že to najdeš

Nainstaluj LO
a máš to vyřešené!
LO to je kompat s wordem nebo to je presne co? jde o to, ze potrebuju word do skoly, tak myslis ze tohle je nahraditelny?
-
- Pohlaví:
Pokud potřebuješ Word do školy, měla by tě tím ta škola vybavit. Ano, má to být kompatibilní, ale velké zkušenosti s tím nemám. Spíš žádné, jenom jsem to kdysi vyzkoušel.
nejhorsi je ze at stahnu jakoukoliv verzi obejvi se ta chyba u instalace, ze uz je v pc nainstal predchozi verze, pri tom není . :/ takze jedine cekat na nekoho, kdo by vedel jak to udelat v registrech.
-
- Pohlaví:
I kdyby to někdo věděl, pak ti zde neporadí, viz. Pravidla fóra. Řešení jsou jenom 3.
1) koupi MS Office
2) Použít LO - freee
3) Použít jinou alternativu
To je tak těžké to stáhnout a vyzkoušet? Už bys to měl hotové.
1) koupi MS Office
2) Použít LO - freee
3) Použít jinou alternativu
To je tak těžké to stáhnout a vyzkoušet? Už bys to měl hotové.
ok jdu to vyzkouset, ale jen me zarazi, ze mi proste vyskakuje tabulka ze je nainstal predchozi zkusebni verze, kdyz jsem ji vlastne odinstaloval.
-
- Pohlaví:
Co na tom nechápeš. To je jasný, zůstal záznam v registrech. Kdyby tomu tak nebylo, potom by každý používal zkušební verze věčně. Odinstaloval, nainstaloval a dokola ....
Pak by si to nikdo nemusel kupovat.
Pak by si to nikdo nemusel kupovat.
Odinstaloval si vsetko co sa tyka MS Office 2010? Zvycajne su to 3 polozky. Ak ano, skus pouzit CCleaner, pripadne iny program na cistenie registrov.
Ale jde o to, ze jsem se zaregistroval u moicrosoftu tam jsem dostal na zkusebni kod licenci, ale pouzival jsem to tak 10 dni a dnes jsem udelal chybu a odinstaloval to, a uz to nejde zpatky i kdyz zadavam stejny key, pro tom tam pisou u toho produktu co jsem stahnul, tak kdybych chtel z nejakeho duvodu to znovu stahnout tak tam je odkaz , to jsem udelal a stale stejna hlaska...
--- Doplnění předchozího příspěvku (04 Led 2013 20:07) ---
ccleanerem jsem to uz vycistil pri instalaci dochazi stale k te chybe, nainstaloval jsem LO, sice to spousti jak ve wordu, ale uz jsem zvykly na word, a rad bych ho chtel zpatky, alepson tu zkusebni verzi, co mi jeste zbyva..
--- Doplnění předchozího příspěvku (04 Led 2013 20:07) ---
ccleanerem jsem to uz vycistil pri instalaci dochazi stale k te chybe, nainstaloval jsem LO, sice to spousti jak ve wordu, ale uz jsem zvykly na word, a rad bych ho chtel zpatky, alepson tu zkusebni verzi, co mi jeste zbyva..
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 2214
-
od walderan
Zobrazit poslední příspěvek
14 kvě 2025 21:52
-
-
Telefonická aktivace Microsoft produktu Příloha(y)
od Kajmánek » 13 lis 2024 13:51 » v Windows 11, 10, 8... - 30
- 8054
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
14 lis 2024 22:30
-
-
- 1
- 2099
-
od elninoslov