Zaheslovaný excel Vyřešeno
Zaheslovaný excel
Dobrý den všem, prosím vás mám problém zaslal jsem zakaznikovi excelovy soubor ve kterem byli zamceny bunky proti upravam, on me ho vratil s odemcenymi (bunkami), je nejaky program ktery mu ho muze odemknout? A pokud ano jak tomu predejit, nebo jak soubor zabezpecit aby mohl zapisovat jenom do bunek ktere mu urcim a nemohl me menit ceny za sluzby.To ze by se dostal k memu heslu je nemozne. a co vim neni ani nejaky hacker. Diky vsem za jakoukoliv pomoc. Je to pro me dost dulezite.
- Branscombe
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Zaheslovaný excel
Pokud se jedná jen o zamknutí listu nebo sešitu, tak tam je heslo pro zkušenějšího uživatele zbytečné. Jakýkoliv takovýto zamčený list nebo sešit odemknu makrem za pár vteřin. Jediné co nelze tak snadno překonat je zamčení souboru proti otevření, ale o to se v tomto případě nejedná...
Zamknutí buněk slouží spíše pro zabránění nechtěným úpravám nebo pro zabezpečení před nováčky, ale jinak to makro lze dohledat i na netu, takže bohužel ...
Zamknutí buněk slouží spíše pro zabránění nechtěným úpravám nebo pro zabezpečení před nováčky, ale jinak to makro lze dohledat i na netu, takže bohužel ...
Re: Zaheslovaný excel Vyřešeno
Aha tak to jsem vubec nevedel kazdopadne dekuji za rychlou odpoved
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
EXCEL -jak otevřít 2 excel sobory abych je viděla současne a samostatně
od Ketty02 » 30 srp 2024 21:19 » v Vše ostatní (sw) - 2
- 4818