Word - zobrazení tabulky dle seznamu Vyřešeno

Programy pro práci v kanceláři (Word, Excel, Access…=>Office)

Moderátor: Mods_senior

saabturboclub
Level 1
Level 1
Pohlaví: Muž
Stav:

Word - zobrazení tabulky dle seznamu  Vyřešeno

Příspěvekod saabturboclub » 19 črc 2013 12:07

Dobré odpoledne,
potřeboval bych poradit jak by se nejlépe dalo udělat (jakou metodou) ve Wordu něco

v excelu mám Listy které značí např. názvy nabídek a pak na každém listu vždy jednu hlavní tabulku, která má na každém listu stejné označení podnabídek, např: 1.podnabídka , 2.podnabídka, 3.podnabídka, 4.podnabídka (dle vybraného listu může být i méně podnabídek,pokud nejsou k dané nabídce,ale označení je vždy stejné) a teda dle vybraného listu se jen v tomto mění hodnoty = list1 má možné 4 podnabídky, list2 má možné 3 podnabídky a pod touto tabulkou je pak dle počtu podnabídek v tabulkách daná podnabídka rozepsána.
A potřeboval bych ve WORDU vytvořit "něco" (nevím zda jde či pod čím mám hledat-způsoby), kde by byl např.rozevírací seznam, kde by byly na výběr názvy "Listů = nabídek" a dle vybraného "listu" v daném seznamu by se v dalším seznamu pod tímto vyplnily možné podnabídky = vyberu nabídku "list1" a zobrazí pod tím na výběr 4podnabídky // vyberu nabídku "list2" a zobrazí na výběr pod tím 3 podnabídky....(klasická závislost jak v excelu) a pak by dle těchto hodnot vygenerovalo danou rozepsanou podnabídku....
V excelu toto umím vytvořit, ale né ve Wordu, nevím, kam bych měl schovat třeba dané podklady ve wordu? Dá se vytvořit ve wordu něco, kde bych měl třeba tyto tabulky (skryté někde) a dle vyplnění seznamu by mi to pak danou tabulku pod seznam "nakopírovalo" z těch podkladů? V excelu je to v pohodě,ale ve wordu jsem toto nikdy netvořil a nevím ani jaký nástroj či pod čím to najít na netu...
Děkuji Pavel

Reklama
saabturboclub
Level 1
Level 1
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Word - zobrazení tabulky dle seznamu

Příspěvekod saabturboclub » 23 črc 2013 14:03

Ahoj,
ruším tento dotaz,vyřeším excelem

• Mohlo by vás zajímat