Nemohu otevřít Excel 2003 (vyřešeno) Vyřešeno

Programy pro práci v kanceláři (Word, Excel, Access…=>Office)

Moderátor: Mods_senior

charalambidis stanislav
Level 1.5
Level 1.5
Příspěvky: 113
Registrován: prosinec 06
Bydliště: zlaté hory
Pohlaví: Nespecifikováno

Nemohu otevřít Excel 2003 (vyřešeno)  Vyřešeno

Příspěvekod charalambidis stanislav » 16 bře 2007 18:31

Vždycky, když chi otevřít Excel 2003 se mi ukáže první tabuka, chvíli to nabíhá a poté se zobrazí tabulky druhá. Nakonec to napíše, že došlo k chybě. Poradí mi někdo?



Reklama
Uživatelský avatar
Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Příspěvky: 22890
Registrován: září 06
Bydliště: Východní Čechy
Pohlaví: Muž

Příspěvekod Pic » 16 bře 2007 19:02

Já nejprve otevřu Excel a pak v něm otevírám příslušnou tabulku. Pokud neotevřeš pouhý program, je asi poškozen, nebo poškozena tabulka, jestliže spouštíš program kliknutím na soubor (tabulku).
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

charalambidis stanislav
Level 1.5
Level 1.5
Příspěvky: 113
Registrován: prosinec 06
Bydliště: zlaté hory
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod charalambidis stanislav » 16 bře 2007 20:40

Je možné, že je program poškozen. Dá se to nějak opravit? Nebo nemůže být neco odinstalované?
Při otevírání Excelu to píše" Počkejte na dokončení konfigurace produktu......., potom že nelze spustit program, protože došlo k chybě a nakonec to vyhodí tabulku, kde píše chyba číslo 25090.
Naposledy upravil(a) charalambidis stanislav dne 16 bře 2007 20:50, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar
Damned
Tvůrce článků
Master Level 9
Master Level 9
Příspěvky: 8353
Registrován: prosinec 06
Bydliště: Rokycany
Pohlaví: Muž

Příspěvekod Damned » 16 bře 2007 20:49

Spíše je možné, jak psal PIC, že je tabulka poškozená. Je také možné, že je dělána v jiném programu,ale tím programem převedená na Exel,což neznamená,že to v Exel2003 půjde otevřít.
Nic není nemožné, proto tam, kde jsme s rozumem v koncích, neváháme použít kladivo.
Chceš-li vědět, co je nového, podívej se do starých knih.
Damnedovy češtiny - překlady programů pro údržbu PC
HiJackThis 2+návod FCleaner+čeština Wise Registry Cleaner

Uživatelský avatar
Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Příspěvky: 22890
Registrován: září 06
Bydliště: Východní Čechy
Pohlaví: Muž

Příspěvekod Pic » 16 bře 2007 22:47

Většinou problém nastane, je-li tabulka vytvořena v novější verzi programu a otevírána ve starší.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

charalambidis stanislav
Level 1.5
Level 1.5
Příspěvky: 113
Registrován: prosinec 06
Bydliště: zlaté hory
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod charalambidis stanislav » 18 bře 2007 18:01

Díky za ochotu, kamarád měl instalační CD, tak jsem to natáhl znovu. Ještě jednou dík


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • BSOD (*minidump nemohu nalézt/vytvořit*)
    od Pely » 16 úno 2018 23:54 » v BSOD (Blue Screen Of Death)
    17
    1004
    od JegenaJk
    22 úno 2018 21:20
  • Nemohu se připojit na LAN servery
    od Josef Kaplan Jr. » 19 kvě 2018 12:16 » v Vše ostatní (sw)
    0
    263
    od Josef Kaplan Jr.
    19 kvě 2018 12:16
  • VAC BAN za který nemohu,CSGO
    od ASWY » 19 lis 2017 21:10 » v Hry
    9
    735
    od dodoczyt
    20 lis 2017 17:20
  • Funkčnost Office 2003 a odhad ceny
    od petr.sadek » 31 led 2018 14:31 » v Kancelářské balíky
    9
    565
    od petr22
    01 úno 2018 08:04
  • Z mého PC nemohu přistupovat k mé veřejné IP, proč?
    od strangereu » 17 kvě 2018 14:55 » v Sítě - hardware
    15
    1497
    od ITCrowd
    04 čer 2018 09:48

Zpět na “Kancelářské balíky”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 4 hosti