Ahoj,
mám problémek. Mám data ve sloupci v kontingenční tabulce: ZAPLACENO a potřebuji vyfiltrovat údaje takhle: Zobraz jen data po 30.9.2014 a zároveň zobraz (prázdné).
V tabulce jsem povolil více filtrů ve sloupci i jsem zobrazil data po určitém datu, ale nedokážu excelu 2010 říct aby zobrazil i (prázdné) buňky.
Díky za pomoc.
Tom
Excel - filtr v kont. tabulce
-
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Excel - filtr v kont. tabulce
Přilož přílohu,
nestačí povolit i zobrazovaní prázdných buněk?
nestačí povolit i zobrazovaní prázdných buněk?
Re: Excel - filtr v kont. tabulce
Možná jsem to vyřešil, přes dotaz v SQL kde jsem nahradil NULL místa číslem. viz:
Ale pořád bych potřeboval vědět zda to jde i v excelu, pokud v kontingenční tabulce mám kalendářní data a zároveň prázdné buňky. Nedokážu udělat vzor bez našich interních dat, protože ten příkaz jde s SQL. Přikládám aspoň screeny, kde je vidět moje problematika, že nemůžu vyfiltrovat prázdné buňky v té tabulce.

Pak by mě zajímalo zda jde v jednom sloupci dát více filtrů? Jakože bych chtěl DAT_ZAPLAC >30.9.2014 a zároveň DAT_ZAPLAC=(prázdné)
Díky
Kód: Vybrat vše
case
when DAT_ZAPLAC IS NULL then 50000
else DAT_ZAPLAC
end as ZAPLACENO
Ale pořád bych potřeboval vědět zda to jde i v excelu, pokud v kontingenční tabulce mám kalendářní data a zároveň prázdné buňky. Nedokážu udělat vzor bez našich interních dat, protože ten příkaz jde s SQL. Přikládám aspoň screeny, kde je vidět moje problematika, že nemůžu vyfiltrovat prázdné buňky v té tabulce.

Pak by mě zajímalo zda jde v jednom sloupci dát více filtrů? Jakože bych chtěl DAT_ZAPLAC >30.9.2014 a zároveň DAT_ZAPLAC=(prázdné)
Díky
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 2878
-
od lubo.
Zobrazit poslední příspěvek