Acces2000 a W10
Acces2000 a W10
Mám počítač s W10 a nainstalovaný Acces2000. Projevovaly se různé problémy, až jsem musel program odinstalovat a nainstalovat znovu. Instalace ale hlásí několikrát chybu 1904. Chyby lze Přeskočit a nakonec je hláška, že Instalace proběhla úspěšně. Žádnou nápovědu jsem nenašel. V poslední době program padá, zejména při úpravě modulů. Lze s tím něco udělat? Dík za odpověď.
Re: Acces2000 a W10
Samozrejmne ze s tim jde neco udelat - nepouzovat program z roku 1999 na Windows 10, kdyz je urcen pro Windows 95.
http://www.ebay.com/itm/Microsoft-Offic ... SwSlBYxXd0
http://www.ebay.com/itm/Microsoft-Offic ... SwSlBYxXd0
RTFM: "V případě potíží s programem se obraťte na svého dodavatele softwaru, který vám prodá verzi určenou pro váš systém."
Čímž ti M$ dává elegantně najevou že už jsi jim příliš dlouho nenacpal do chřtánu žádné peníze (aneb žiješ v kapitalizmu, tak koukej platit).
Takže můžeš pro začátek vyzkoušet různé režimy kompatibility, nebo potom virtualizaci starších Widlí kde to funguje. A nebo také jiný kancelářský balík.
Čímž ti M$ dává elegantně najevou že už jsi jim příliš dlouho nenacpal do chřtánu žádné peníze (aneb žiješ v kapitalizmu, tak koukej platit).
Takže můžeš pro začátek vyzkoušet různé režimy kompatibility, nebo potom virtualizaci starších Widlí kde to funguje. A nebo také jiný kancelářský balík.
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
Jiny kancelarsky balik - ktery dokaze nahradit Excel a Access ? 
150 Kc na licenci Office 2016 snad ma kazdy.

150 Kc na licenci Office 2016 snad ma kazdy.
Záměrně jsem neuváděl možnost "zdarma", protože i Opice 2016 je v tomhle případě jiný kancelářský balík.
Naopak jsem tomu předřadil virtualizaci, protože je pravděpodobné že některé funkce ve složitějších dokumentech, kvůli nekompatibilitě různých verzí maloměkkého crapware, nebudou fungovat správně.
Ostatně není věc, kterou by EMACS nedokázal také!
Naopak jsem tomu předřadil virtualizaci, protože je pravděpodobné že některé funkce ve složitějších dokumentech, kvůli nekompatibilitě různých verzí maloměkkého crapware, nebudou fungovat správně.
Ostatně není věc, kterou by EMACS nedokázal také!

"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!