Nastavení HDD
-
- nováček
- Pohlaví:
Nastavení HDD
Zdravím všechny, poradí mi tu někdo, jak se nastavuje stařičký disk IBM-H3342-A4 jako master a jako slave, jumpery jsou postavené= úplně jinak než na dnešních discích a dokumentaci nemám
Díky Bob

-
- Level 2
- Pohlaví:
Pravda
Pokud NIKDE neseženeš dokumentaci (což pochybuji) mužeš zkusit náhodně... buďto to půjde, nebo ne... Disku by se nemělo nic stát.
Ale je to jen můj názor... Určitě ti nějaký zkušenější uživatel pomůže (na pc-helpu je to třeba Rimer nebo admin LtB)
Ale je to jen můj názor... Určitě ti nějaký zkušenější uživatel pomůže (na pc-helpu je to třeba Rimer nebo admin LtB)
Ahojky!
J.S.
J.S.
-
- Administrátor
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
...........
Ahoj, no jestli jsem "zkušenější" nevím, ale o tip bych se pokusil:)
Zkoušel jsi to bez všech těch jumperů? nevim, starý HDD jsem už dost dlouho nedržel v ruce, ale většinou to je tak že ono zařízení má nějakou tu přednastavenou hodnotu, ikdyž tam žádný jumper nedáš. Bych tedy zkusil dát do PC jen ten HDD (bez dalších mechanik) a pustil to bez jumperů nebo jak říká Sovicka, prostě to uhádnout, nezkazíš tím nic a těch kombinací taky nebude tolik (myslím)...a nebo ho můžeš vyfotit a poslat mi na mail, že by jsme sem dali obr. :) a mrknuli se na to..
Zkoušel jsi to bez všech těch jumperů? nevim, starý HDD jsem už dost dlouho nedržel v ruce, ale většinou to je tak že ono zařízení má nějakou tu přednastavenou hodnotu, ikdyž tam žádný jumper nedáš. Bych tedy zkusil dát do PC jen ten HDD (bez dalších mechanik) a pustil to bez jumperů nebo jak říká Sovicka, prostě to uhádnout, nezkazíš tím nic a těch kombinací taky nebude tolik (myslím)...a nebo ho můžeš vyfotit a poslat mi na mail, že by jsme sem dali obr. :) a mrknuli se na to..
-
- Pohlaví:
text z emailu..
Ahoj, díky za odezvu, už je všechno O.K. Zjistil jsem, že IBM je solidní firma a na jejích stránkách se dá najít kompletní dokumentace i ke "šrotu" s roku 1993. Stará plotna běhá jak z praku.
Bob.
Bob.
-
- nováček
- Pohlaví:
Tu je manual.
http://www.thegreenhouse.us/th99/h/txt/1701.txt
Kedysi som tu hladal info o mojej MB s AMD 80386 do ktorej mohol ist volitelne 80486 namiesto coprocesora.
Kedysi som tu hladal info o mojej MB s AMD 80386 do ktorej mohol ist volitelne 80486 namiesto coprocesora.
-
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
http://www.hitachigst.com/tech/techlib. ... -AX_ps.PDF
http://www.hitachigst.com/hdd/support/h ... xaxtek.htm
http://www.hitachigst.com/hdd/support/h ... xaxtek.htm
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
-
- Level 5
- Pohlaví:
Hoši, co kdybyste se podívali na datum příspěvku? Řekl bych, že tato rada už není potřebná. 

Znáte pravidla?
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!
-
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
Stejně nikdy nevím kolikátého je....
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 814
-
od Karrex
31 říj 2022 17:40
-