outlook nejde se připojit na účet Vyřešeno
outlook nejde se připojit na účet
Mám za sebou reinstal winu a ted když chci v outlooku vytvořit účet tak i když zadám vše správně tak nemouhu přijímat ani odesílat zprávy a ani tes nastavení nedopadne dobře. Píše to že se nejde připoojit k příchozímu serveru POP3

AMD Phenom II 955 BE, CM hyper 212 plus; Gigabyte MA770-T-UD3P; 2x2GB RAM Kingstone Hyper X DDR3 1600MHz; nVIDIA GeForce GT730
						- mmmartin
- Moderátor
- 
		Elite Level 10

- Pohlaví:  
- Stav:
Re: outlook nejde se připojit na účet
Dvě možnosti: opravdu jsi zadal vše správně, pak ti nefunguje připojení, nebo ti funguje připojení, pak jsi nezadal vše správně.

ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S   /   Gigabyte GeForce GTX 650 Ti  /  FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
Připojení mi funguje (jinak bych tady nemohl napsat) a zadal jsem vše správně. Dělal jsem to už mockrát proto se divím že mi to ted nejde

AMD Phenom II 955 BE, CM hyper 212 plus; Gigabyte MA770-T-UD3P; 2x2GB RAM Kingstone Hyper X DDR3 1600MHz; nVIDIA GeForce GT730
Jen tak mě napadlo nemůže to být tím že mám anglickou verzi XP? a v ní češtinu 

Je to Outlook nebo Outlook Express? Nastavil jsi ověřování? Bez toho poslední dobou e-mailové servery nejedou, hlavně kvůli SPAMu. Byl to reinstal Win nebo nová čistá instalace?

Je to outlook zo office 2007. ověřování myslíš to ověvěřování pomocí hesla (SPA)?  Byl to instal na formátovaný disk (přešel jsem z visty z5 na XP)

Tak jsem to ted zkusi l i na noutbuku a taky to tam nejde 

Nikdo nic? nemusí se to rozchodit zrovna na outlooku ale zkoučel jse to i v thunderbirdu a taky nic  špatné je že se nemůžu podívat na emaily ani na internetu protože to je email od mého poskytrovastele internetu
  špatné je že se nemůžu podívat na emaily ani na internetu protože to je email od mého poskytrovastele internetu 

špatné je že se nemůžu podívat na emaily ani na internetu protože to je email od mého poskytrovastele internetu
						- jaro3
- člen Security týmu
- 
		Guru Level 15

- Pohlaví:  
- Stav:
Kontaktuj poskytovatele ať Ti pomůže s nastavením.Nebo jdi na jeho stránky , měly by tam být screeny. Nebo má poskytovatel výpadek e-mailů.

Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
						Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
- Owner
- Master Level 8.5 
- Pohlaví:  
- Stav:
- Kontakt:
Jestli ani ne na internetu , tak 99% je chyba na straně ISP .

Fallout fan | HJT | MWAV  | CCleaner  | Provozuji Minecraft server Minecore.cz  |  Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
						Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
No na internetu mi to nejde protože je to email co mi dal on a co mam jako k připojení je to ve tvaru uživatelské jméno@stramberknet.cz takže ne seznam.cz  nebo tak

actionboy píše:Je to outlook zo office 2007. ověřování myslíš to ověvěřování pomocí hesla (SPA)? Byl to instal na formátovaný disk (přešel jsem z visty z5 na XP)
Ne, já to mám v Outlook Expressu jako: server požaduje ověření. Ale je to pro odchozí poštu, takže možná jsi špatně zadal nějaký jiný z identifikačních údajů a nastavení ...
- 
				- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek

- 
				- 
												Outlook, účet Google a Family Link - jak připojit
 od MK_Vs » 28 pro 2024 19:10 » v Kancelářské balíky
- 1
- 4380
- 
						od MK_Vs
						Zobrazit poslední příspěvek 
 29 pro 2024 15:24

- 

- 

- 2
- 4269
- 
						od PARKR
 07 pro 2024 18:09

- 

- 5
- 4351
- 
						od Ltb
 27 říj 2025 22:12

- 
				- 
												Na MS Outlook 2019 přestaly fungovat gmail účty Příloha(y)
 od tazatel » 12 kvě 2025 13:02 » v Komunikace na internetu
- 17
- 10957
- 
						od rhsCZ
 14 kvě 2025 18:57

-