Ahoj,
mám problém s outlookem. Dneska ráno to při odesílání a přijímání hlásilo takovou tu chybu že jedna složka s maily má víc jak 2GB. Tak sem to nejdřív zazálohoval, a pak sem postupně přesouval různé emaily do různých složek až tam zůstalo tak 0,5GB. Když jsem ale vypnul a zapnul outlook, tak to už v přijaté poště nezobrazovalo nic. V adresáři kde jsou uloženy ty soubory s poštou je furt vidět doručená pošta 2GB ale v outlooku neni vidět žádný z emailů.
Vytvořil jsem teda novou složku v outlooku (temp) a doručenou poštu v adresáři s daty jsem přejmenoval na temp. Výsledek je že v outlooku v temp není vidět nic a v adresáři s daty se znova vytvořil soubor doručená pošta.
Podle mě už prostě outlook neumí přečíst ten 0,5GB soubor s emaily který se furt tváří jako 2GB.
Nevíte co udělat abych ty emaily z 2GB souboru zachránil?
Díky všem
PS:
OS- WinXP home Sp3
Outlook Expres 6
Outlook Expres
Outlook Expres
HP EliteBook 840 G1, SSD Transcend MTS400, M.2 - 256GB
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Outlook Expres
Píšeš, že si zálohoval ne?
Otlook vůbec nepoužívám, takže ho ani neznám... ale není to třeba objemnou poštou na serveru?
Otlook vůbec nepoužívám, takže ho ani neznám... ale není to třeba objemnou poštou na serveru?
jo zálohoval. problém je v tom že nevim jak ten zazálohovanej soubor přinutit aby se otevřel v outlooku. Nové maily choděj, takže na servru chyba neni. Prostě potřebuju aby outlook otevřel i větší soubor než je pro něj obvyklé... Na Mrkvosoftu mi řekli jen to že podporu po XP v tomto směru už stopli....
nikdo jste nic podobného neřešil?
Složky a soubory jsi vytvářel, přesouval pouze v OE? Co máš za filesystém: FAT32 či NTFS?
NTFS.
Nejdřív jsem přesouval spousty emailů v OE do jiných složek.
Část emailů jsem nechal v doručené poště.
Vypl jsem a zapl jsem OE.
V doručené poště nebylo nic.
Koukl jsem do adresáře ve windows kde podle OE mají být uloženy soubory s maily. Byl tam soubor s názvem Doručená pošta - velikost 2GB.
Zapl jsem znova OE a vytvořil prázdnou složku temp.
Ve windows jsem smazal nově vytvořený soubor temp.
Soubor emailů pojmenovaný Doručená pošta jsem přejmenoval na temp (ve windows).
V OE nevidím v temp nic.
OE si sám ve windows vytvořil nový soubor Doručená pošta.
Nejdřív jsem přesouval spousty emailů v OE do jiných složek.
Část emailů jsem nechal v doručené poště.
Vypl jsem a zapl jsem OE.
V doručené poště nebylo nic.
Koukl jsem do adresáře ve windows kde podle OE mají být uloženy soubory s maily. Byl tam soubor s názvem Doručená pošta - velikost 2GB.
Zapl jsem znova OE a vytvořil prázdnou složku temp.
Ve windows jsem smazal nově vytvořený soubor temp.
Soubor emailů pojmenovaný Doručená pošta jsem přejmenoval na temp (ve windows).
V OE nevidím v temp nic.
OE si sám ve windows vytvořil nový soubor Doručená pošta.
Musíš vypnout OE a ve Win zase ty změny vrátit zpět, jinak bys je už neviděl, ... ovšem nevím, proč OE je ztratil, když změny byli nejdříve z něj.
to už jsem taky zkoušel... bez úspěchu :( prostě OE už ten 2GB soubor prostě nechce načíst. On zapisuje i jinam než do toho velkýho souboru?
Snad jsi použil soubor - exportovat a nyní importovat. A složka úložiště? Tak jak to popisuješ se to nedělá.
PC XT 8086, 640 Kb ram, 20mb hdd, Hercules monochrome, 14" Philips monochrome, 5/4 fdd 360kb.
ono totiž nebylo co exportovat... když doručená pošta zmizela, tak jak jsem ji mohl exportovat?
-
- Pohlaví:
U klasické pošty nic exportovat nemusíš /ani to snad nejde/ vybereš Soubor, označíš a Uložíš. Označíš poštu, klikneš /označíš/ a vybereš Úložiště.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Na MS Outlook 2019 přestaly fungovat gmail účty Příloha(y)
od tazatel » 12 kvě 2025 13:02 » v Komunikace na internetu - 17
- 7765
-
od rhsCZ
Zobrazit poslední příspěvek
14 kvě 2025 18:57
-
-
-
Outlook, účet Google a Family Link - jak připojit
od MK_Vs » 28 pro 2024 19:10 » v Kancelářské balíky - 1
- 2418