Dobrý den, mám problém s microsoft office word 2007. Když chci otevřít soubor s příponou .docx tak mi to napíše hlášku *.docx není platná aplikace typu Win32 . Jediná možnost jak soubor otevřít je přes prázdný dokument a v něm si ho najít a otevřít. Děkuji za radu, Bába.
Pravoklik na soubor, vybrat položku Otevřít v programu..., z nabídky vybrat winword.exe (pokud tam není tak najít), zatrhnout v tomto programu otevírat vždy. Pokud by tam nabídka Otevřít v programu nebyla, tak pravoklik se stisknutou klávesou shift
Možná je třeba restart... Když mrkneš do možnosti složky/typy souborů a najdeš příponu docx, nemáš tam třeba dvě položky? Klikni na tu docx a dej tlačítko "obnovit" ... kolik docx souborů si zkoušel?
restartoval sem a nic, zkoušel sem jich pár, ale zjistil sem že mi to samé dělá i u souboru *.doc . Jinak v možnostech složky v ovl. panelech sem typy souborou nenašel.
Nevím, jestli to máš defaultně nastavený... Ovladaci panely - Vzhled a prizpusobeni - Moznosti slozky... (Individuální nastavení možná). Nebo rovnou možnosti složky v OVL.PAN.
Máš pouze Office 2007?
// Zkus i start/spustit příkaz CMD a dej enter. Napiš assoc .doc a dej enter. Napiš assoc .docx a enter. Pak sem hoď, co to napsalo...
tady to máš: Microsoft Windows [Verze 6.0.6002] Copyright (c) 2006 Microsoft Corporation. Všechna práva vyhrazena.
C:\Users\B@BA>assoc.doc .doc=Word.Document.8
C:\Users\B@BA>assoc.docx .docx=Word.Document.12
jinak v těch možnostech složky sem fakt nic takovýho nenašel.. sou tam pouze záložky: obecné, zobrazení, hledat a nic takovýho tam nebylo... jinak mám pouze office 2007
1. Máš legálně získané Office? 2. Zkoušel jsi nejdříve spustit Wordovou aplikaci a teprve v něm dokument otevřít (Tlačítko Office --> Otevřít) ? Dobré je taky vyzkoušet dokument opravit (Tlačítko Office --> Otevřít --> vyber dokument --> rozklikni tlačítko Otevřít a z rolovacího menu vyber Otevřít a opravit 3. Co jiné dokumenty s příponou docx, taky nejdou otevřít? Vytvoř ve Wordu nový dokument, ulož ho a zkus otevřít. Též nelze?
Nejlepší hra je Excel! • Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené »»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora. Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
1. ano 2. přes novou wordovou aplikaci mohu otevřít jakýkoliv wordový dokument s příponami .doc , .docx pouze přímo otevírané dokumenty házejí chybovou hlášku 3. všechny dokumenty i nový vytvořený hází chybovou hlášku
Dobrý den, chci se zeptat, existuje nějaká aplikace s umělou inteligencí pro ios, která funguje formou předplatného, která by dokázala hromadně a jednoduše analyzovat třeba dva tisíce pětiminutových videí a vybrat pouze ta videa, kde se nachází...