Dobrý den, mám problém s microsoft office word 2007. Když chci otevřít soubor s příponou .docx tak mi to napíše hlášku *.docx není platná aplikace typu Win32 . Jediná možnost jak soubor otevřít je přes prázdný dokument a v něm si ho najít a otevřít. Děkuji za radu, Bába.
Pravoklik na soubor, vybrat položku Otevřít v programu..., z nabídky vybrat winword.exe (pokud tam není tak najít), zatrhnout v tomto programu otevírat vždy. Pokud by tam nabídka Otevřít v programu nebyla, tak pravoklik se stisknutou klávesou shift
Možná je třeba restart... Když mrkneš do možnosti složky/typy souborů a najdeš příponu docx, nemáš tam třeba dvě položky? Klikni na tu docx a dej tlačítko "obnovit" ... kolik docx souborů si zkoušel?
restartoval sem a nic, zkoušel sem jich pár, ale zjistil sem že mi to samé dělá i u souboru *.doc . Jinak v možnostech složky v ovl. panelech sem typy souborou nenašel.
Nevím, jestli to máš defaultně nastavený... Ovladaci panely - Vzhled a prizpusobeni - Moznosti slozky... (Individuální nastavení možná). Nebo rovnou možnosti složky v OVL.PAN.
Máš pouze Office 2007?
// Zkus i start/spustit příkaz CMD a dej enter. Napiš assoc .doc a dej enter. Napiš assoc .docx a enter. Pak sem hoď, co to napsalo...
tady to máš: Microsoft Windows [Verze 6.0.6002] Copyright (c) 2006 Microsoft Corporation. Všechna práva vyhrazena.
C:\Users\B@BA>assoc.doc .doc=Word.Document.8
C:\Users\B@BA>assoc.docx .docx=Word.Document.12
jinak v těch možnostech složky sem fakt nic takovýho nenašel.. sou tam pouze záložky: obecné, zobrazení, hledat a nic takovýho tam nebylo... jinak mám pouze office 2007
1. Máš legálně získané Office? 2. Zkoušel jsi nejdříve spustit Wordovou aplikaci a teprve v něm dokument otevřít (Tlačítko Office --> Otevřít) ? Dobré je taky vyzkoušet dokument opravit (Tlačítko Office --> Otevřít --> vyber dokument --> rozklikni tlačítko Otevřít a z rolovacího menu vyber Otevřít a opravit 3. Co jiné dokumenty s příponou docx, taky nejdou otevřít? Vytvoř ve Wordu nový dokument, ulož ho a zkus otevřít. Též nelze?
Nejlepší hra je Excel! • Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené »»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora. Dotazy prosím pište do fóra. Od toho tu je.
1. ano 2. přes novou wordovou aplikaci mohu otevřít jakýkoliv wordový dokument s příponami .doc , .docx pouze přímo otevírané dokumenty házejí chybovou hlášku 3. všechny dokumenty i nový vytvořený hází chybovou hlášku
Dobrý den, chci se zeptat, existuje nějaká aplikace s umělou inteligencí pro ios, která funguje formou předplatného, která by dokázala hromadně a jednoduše analyzovat třeba dva tisíce pětiminutových videí a vybrat pouze ta videa, kde se nachází...