Mám win 7 a používám Office 2003. Při nastavování účtu emailové pošty jsem v Outlooku zadal heslo pro přístup a zaškrknul políčko pamatovat heslo, tak jak jsem to udělal, když jsem ještě měl win XP. Jenže tentokrát si to outlook nepamatuje a při každém spuštění outlooku musím hesla ke všem emailovým účtům znovu zadávat. Nevíte někdo, co s tím? Nemám totiž v úmyslu kupovat Office 2007. Stáhnul jsem si demo verzi a tam to funguje jak má, je prostě problém Office XP a win 7
Dík
Microsoft Outlook 2003 ve Win7 si nepamatuje hesla
Re: Microsoft Outlook 2003 ve Win7 si nepamatuje hesla
Já bych řekl, že už jsou moc staré na windows 7.Moc dobře si s windowsem nerozumí a ta demo verze byla důkaz.
Poslední roky se MS snaží různými kličkami přinutit lidi nakupovat novější i když často pomalejší a ne nutně lepší verze. Ale také je to částečně o zvyku ... můžeš upnout i pár obrázku ze zadávání hesel? Třeba na něco přijdeme ... hesla samozřejmě znečitelni.
Pokud jsi poprvé nastavoval přístup na požadovaný emailový účet, tak v dialogovém okně pro zadání adresy a hesla by mělo být zaškrtávací políčko Zapamatovat heslo. Ověř si to.
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.
Políčko zapamatovat heslo jsem zaškrknul, vypsal heslo, dal ok a stáhnul zprávy z webu. Poté se zprávy automaticky stahovaly v intervalech dle nastavení. Jakmile jsem ale outlook vypnul a pak zase zapnul, optevřel nastavení a pak účty, políčko zapamatovat heslo bylo pořád zaškrknuté, ale heslo tam nebylo, takže jsem jej musel zadat znovu. Když jsem měl ještě Win XP, tak vše fungovalo bez problémů
Mám to taky tak s W7 a O2002. Je něco nového? Dík milosh.
Nevím nic nového, ptal jsem se všude možně, i u prodejce, kde jsem počítač kupoval a nic.
ověřil jsem si správnost nastavení na druhém noteboku s XP a funguje to bez problémů. Pak jsem ještě našel pro W7 - ovládací panely-uživatelské účty-spravovat pověření-přidat pověření ...zda to nemá nějakou souvislost. .. zatím se mi nedaří. m.
Ty Office jsou na OS první, nebo jsi už tam nějaké Office měl předtím, třeba trial?
Jak jsem si koupil nový notebook s win7 tak jsem tam rovnou nasypal Office XP, co jsem dříve používal na starém notebooku Win XP
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 4395
-
od Grander
Zobrazit poslední příspěvek
21 čer 2024 17:41
-
- 3
- 2196
-
od walderan
14 kvě 2025 21:52
-
-
Telefonická aktivace Microsoft produktu Příloha(y)
od Kajmánek » 13 lis 2024 13:51 » v Windows 11, 10, 8... - 30
- 8032
-
od petr22
14 lis 2024 22:30
-
-
-
Outlook, účet Google a Family Link - jak připojit
od MK_Vs » 28 pro 2024 19:10 » v Kancelářské balíky - 1
- 2420
-
od MK_Vs
29 pro 2024 15:24
-
-
-
Na MS Outlook 2019 přestaly fungovat gmail účty Příloha(y)
od tazatel » 12 kvě 2025 13:02 » v Komunikace na internetu - 17
- 7805
-
od rhsCZ
14 kvě 2025 18:57
-