příkaz Cells dává chybu Vyřešeno
příkaz Cells dává chybu Vyřešeno
Pokud formát sloupce A nastavím jako "text" tak příkaz Worksheets("data2").Cells = "" dává chybu. Nevíte někdo čím to je?
- Přílohy
-
- pokus.xlsm
- (16 KiB) Staženo 14 x
- mike007
- Master Level 7.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: příkaz Cells dává chybu
Použij spíše
Kód: Vybrat vše
Worksheets("data2").Cells.ClearContents
Nejlepší hra je Excel!
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
-
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
to atari:
Neuvadis, jakou chybu ohlasil VBA, pokud to bylo, ze nelze s danymi prostredky provest ulohu, tak se nediv. Vlozit do cca 17 000 000 000 bunek prazdny retezec pro beznou konfiguraci PC je asi nemozne.
Vedle ClearContents muzes pouzit:
Prazdna bunka neni totez co vlozeni prazdneho retezce: http://www.xtremevbtalk.com/showthread.php?t=26717 - The Difference Between vbNullString and ""
Neuvadis, jakou chybu ohlasil VBA, pokud to bylo, ze nelze s danymi prostredky provest ulohu, tak se nediv. Vlozit do cca 17 000 000 000 bunek prazdny retezec pro beznou konfiguraci PC je asi nemozne.
Vedle ClearContents muzes pouzit:
Kód: Vybrat vše
Worksheets("data2").Cells = vbNullString
Prazdna bunka neni totez co vlozeni prazdneho retezce: http://www.xtremevbtalk.com/showthread.php?t=26717 - The Difference Between vbNullString and ""
to navstevnik:
presne tak, tato chyba (ze nelze s danymi prostredky provest ulohu) se mi objevuje. Jenze pokud sloupec "A" má formát buněk "obecný" tak je vše v pohodě a příkaz se provede. Takže proto mě to zarazilo, takže bude asi problém někde ve způsobu práce Excelu, který asi ještě neznám.
A ještě jsem objevil toto: pokud formát buněk "text" dám na celý list, tak mi to ještě náhlásí tuto chybu:
Run-time erro "1004"
Application-defined or object-defidned error
Takže asi nějaká chybka v Excelu.
No, nevadí, použiji Vaše doporučení a už to funguje. Děkuji Vám oběma, a přeji hezké svátky.
presne tak, tato chyba (ze nelze s danymi prostredky provest ulohu) se mi objevuje. Jenze pokud sloupec "A" má formát buněk "obecný" tak je vše v pohodě a příkaz se provede. Takže proto mě to zarazilo, takže bude asi problém někde ve způsobu práce Excelu, který asi ještě neznám.
A ještě jsem objevil toto: pokud formát buněk "text" dám na celý list, tak mi to ještě náhlásí tuto chybu:
Run-time erro "1004"
Application-defined or object-defidned error
Takže asi nějaká chybka v Excelu.
No, nevadí, použiji Vaše doporučení a už to funguje. Děkuji Vám oběma, a přeji hezké svátky.