Mám takový oříšek. Mám seznam různých druhů balení s jejich váhou (např. krabice - 5 kg, bedna - 3 kg, obálka - 0,5 kg). Dále mám seznam dodavatelů a u každého mám připsáno v jakém balení dodává (např. Philips - bedna, krabice) - tyto dva seznamy by byly již hotové. Nyní bych potřeboval nový list, ve kterém bych měl možnost do kolonky A zadat název nějakého dodavatele - např. zmíněný Philips a v kolonce B by se automaticky do drop-boxu doplnily všechny možné druhy balení pro tohoto dodavatele (jelikož je celkem tak 100 druhů balení, chci aby vyskočilo v drop-down menu jen balení dodávané jednotlivým dodavatelem). Já bych poté z tohoto drop-box menu vybral např. "bedna" a do kolonky C by se dle tohoto výberu doplnila váha. V příloze je k tomuto krátký příklad - zde stačí číst červeně označený text.
Děkuji moc za pomoc.
Vložení podložek do drop-down menu
Vložení podložek do drop-down menu
- Přílohy
-
- vzor.xls
- (24 KiB) Staženo 18 x
- Branscombe
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Vložení podložek do drop-down menu
Branscombe: po otevření Tvého řešení mi vyběhne hláška - v aplikaci Microsoft Office došlo k problému.. pak se příloha sice otevře, ale data jsou tam pouze vepsaná, bez vzorečků - není v tom souboru nějaká chyba? Nebo bys mi popsal jak jsi to udělal. Děkuji moc
- Branscombe
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Vložení podložek do drop-down menu
OK, poopravil jsem to pro Excel 2003
Doufám že teď to bude již v pořádku ...
Doufám že teď to bude již v pořádku ...
- Přílohy
-
- vzor.xls
- (37 KiB) Staženo 44 x