Prosím, co dělám špatně?
1.Do listu Spotř. dř. jsem vložila vzorec =SUMIFS('14x75_FR'!$L$15:$L$5000;'14x75_FR'!$N$15:$N$5000;1)
Neboli v příslušném listu s rozměrem vyhledá na řádku týden 1 a pak sečte hodnotu spotřebovaných kubíků.
2. Vzorec jsem zkopírovala do celého sloupce a manuálně změnila podmínku 1 na 2; 3; 4 atd podle kalendářních týdnů.
3. Celý sloupec s upravenými vzorci jsem zkopírovala do sousedního sloupce a pomocí Najít a Nahradit jsem ve vzorcích změnila FR na KD.
Až potud vše OK.
4. Nyní jsem zkopírovala oba sloupce do dalších dvou sousedních a chtěla jsem stejným způsobem změnit 14 na 17.
Excel otevřel okno Aktualizovat hodnoty 17x75_FR a chce, abych otevřela příslušný soubor. Když to udělám, všechno se doku*ví.
Help!!! Please!!!
PS: Nemůžu přiložit soubor, už jsem ho osekala, jak se dalo, ale pořád má 444 kB. Grrr
//Ltb: max. velikost pro dokumenty dodatečně rozšířena na 512kB
Najít a nahradit
Re: Najít a nahradit
Na okraj – k tomu PS – soubor můžeš zazipovat, pak by se mohl vejít, případně upnout na Leteckou poštu nebo podobný server.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
Takže příloha zde: http://leteckaposta.cz/205484126
Díky, Miloši!
Díky, Miloši!
Nikoho nic nenapadá? Prosím, opravdu si s tím nevím rady... 

-
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Máte v názvu listu 17x75_FR na konci mezeru, proto to dělá tyhle psí kusy 
Tuhle mezeru máte i ve vzorcích ve stejnojmenném sloupečku, ostatní jsou bez mezery na konci.

Tuhle mezeru máte i ve vzorcích ve stejnojmenném sloupečku, ostatní jsou bez mezery na konci.
Pokud je to vše.
Vše co znám z VBA jsem se naučila tady na fóru, na Office.lasakovi, david-zbiral.cz a hlavně hledáním na googlu.
SZ není poradna, na pokládání dotazů je tu fórum. Děkuji.
Vše co znám z VBA jsem se naučila tady na fóru, na Office.lasakovi, david-zbiral.cz a hlavně hledáním na googlu.
SZ není poradna, na pokládání dotazů je tu fórum. Děkuji.
Aha! No vida. Moc děkuji, jdu na to.
--- Doplnění předchozího příspěvku (24 Led 2012 11:11) ---
Heuréka! Už to funguje. Jen musím každou změnu v buňce naklikat zvlášť. Když dám nahradit vše, změní mi to hledané znaky v celém listu i když mám označený jen jeden sloupec. Ale i tak je to výrazná pomoc. Uf.
--- Doplnění předchozího příspěvku (24 Led 2012 11:11) ---
Heuréka! Už to funguje. Jen musím každou změnu v buňce naklikat zvlášť. Když dám nahradit vše, změní mi to hledané znaky v celém listu i když mám označený jen jeden sloupec. Ale i tak je to výrazná pomoc. Uf.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Čím nahradit Meta Quest 3 router
od showpayne » 24 úno 2025 06:31 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 3
- 2380
-
od buchtik