Dobry den,
koupila jsem nový notebook s windows 7 bez officů. Byla tam předinstalovaná jen nějaká zkušební verze office 2010. Protože mám ještě licenci na office 2007, nainstalovala jsem ji a tu zkušební verzi odinstalovala. Instala proběhla úspěšně, ale poté jsem zjistila, že žádné dokumenty nejdou otevřít. Dokonce ani nově uložené. Můžete mi poradit čím to může být? nevím jestli office můžu zkusit přeinstalovat, abych o tu licenci nepřišla.
Microsoft office 2007 na windows 7 Vyřešeno
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Microsoft office 2007 na windows 7
Jde Vám spustit Word Excel? Pokud ano zkuste zkontrolovat, zda mate spravně nastaveny přípony (případně nastavte). V nabídce "start" zadejte do vyhledavaní "Otevírat určené typy souboru" v nalezených klikněnte na "Otevírat určené typy souboru" a okně nastavte k příponam patřičný program.
Více o kancelářském balíku MS Office na http://office.lasakovi.com/ (Word, Excel, PowerPoint, Access, Outlook, Project, OneNote)
\Jediný word momentálně funguje. Powerpoint a excel se vůbec nezobrazuje v nabídce programů. V těchto programech se soubor neotvírá ani pokud soubor přetáhnu přímo na ikonu excelu či powerpointu. Tímto způsobem to vlastně nefunguje ani u wordu.
-
- Pohlaví:
A pravou myší vybrat Otevřít v programu a vybrat třeba ten Excel?
To právě taky nejde. Vůbec se mezi nabízenými programy nezobrazí.
--- Doplnění předchozího příspěvku (19 Říj 2012 21:55) ---
Kdybych celé office zkusila odinstalovat a znovu instalovat, přišla bych o tu licenci?
--- Doplnění předchozího příspěvku (19 Říj 2012 21:55) ---
Kdybych celé office zkusila odinstalovat a znovu instalovat, přišla bych o tu licenci?
-
- Pohlaví:
Nepřišla.
Ale on se tam nemusí zobrazit. Od toho je tam tlačítko Procházet a tam se musí vyhledat v Program Files. Následně zaškrtnout okénko Vždy otevřít v tomto....
Ale on se tam nemusí zobrazit. Od toho je tam tlačítko Procházet a tam se musí vyhledat v Program Files. Následně zaškrtnout okénko Vždy otevřít v tomto....
Když dám procházet, otevře se tam nabídka z disku C: - program files - microsoft office - office12 - 1029 a tato složka už je prázdná. Potom jsem to tímto způsobem zkusila udělat výberem ikonky přímo z plochy, ale program je tam misto powerpoin nazvyný 2007 microsoft office component. Když ale soubor chci otevřít, zobrazí se: není platná aplikace typu Win32. Už jsem zkusila u powerpointu přes vlastnosti a kompatibilitu změnit režim kompatibility na windows 7, to nepomohlo. |Potom jsem zkusila pravým klikem na powerpoin odstranit potíže s kompatibilitou, ale to taky nepomohlo.
Zřejmě došlo k problému,protože verze 2010 byla v počítači a instalovala se verze 2007.Odinstalace verze 2010 proběhla až poté.Měla se nejprve odinstalovat verze 2010 .Zkusil bych odinstalovat kompletně office ,pročistit počítač Ccleanerem a poté nainstalovat verzi 2007.
Vyzkouším to. Akorát předpokládám že Clear je program, který si musím stáhnout. Mohl byste mi se prosím hodit odkaz, ať nestahuju něco špatného? děkuji
- Orcus
- člen Security týmu
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Láska hřeje, ale uhlí je uhlí.
Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.
Pár rad k bezpečnosti PC.
Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.

Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.
Pár rad k bezpečnosti PC.
Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.
-
- Pohlaví:
Je zde tlačítko Články a návody - tam je i CCleaner.
Petison píše:Zřejmě došlo k problému,protože verze 2010 byla v počítači a instalovala se verze 2007.Odinstalace verze 2010 proběhla až poté.Měla se nejprve odinstalovat verze 2010 .Zkusil bych odinstalovat kompletně office ,pročistit počítač Ccleanerem a poté nainstalovat verzi 2007.
Moc děkuji. Řídila jsem se vaší radou a vše funguje jak má. :)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 7868
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek
05 srp 2024 15:30
-
- 2
- 2975
-
od petr22
12 říj 2024 09:21
-
-
Telefonická aktivace Microsoft produktu Příloha(y)
od Kajmánek » 13 lis 2024 13:51 » v Windows 11, 10, 8... - 30
- 8048
-
od petr22
14 lis 2024 22:30
-
-
- 3
- 2214
-
od walderan