Ahoj
Dělám tabulku na dovolený a chtěl bych se zeptat jestli jde nějak označit když si třeba vezmou dovolenou v lednu dva lidi stejný termín
.Př. první se napíše 9,10,11,12.1 a druhý přijde o tři dny později a napíše si 11,12.1 a teď bych potřeboval aby se mě to datum u toho druhého
probarvilo červeně jestli to jde ,že byl jako druhý a kdyby se něco stalo kdo má přednost
děkuji
Dovolena a oznaceni stejnych hodnot
Dovolena a oznaceni stejnych hodnot
- Přílohy
-
- dovolena2013.xlsx
- (13.85 KiB) Staženo 26 x
Re: Dovolena a oznaceni stejnych hodnot
Ahoj, něco jsem zkusil, ale byla by v tom jiná filozofie té tabulky. Viz List2 v souboru zatím jen pro leden.
- Přílohy
-
- dovolena2013.xlsm
- (23.03 KiB) Staženo 28 x
taky by to tak šlo ale často se to mění a kdybych potřeboval celý rok aby se vědělo kdy je volno tak by to mohlo být nepřehledné a do tabulky nezapisuji jenom já ale moc děkuji za snahu toto využiju pro své potřeby 

Tak, jak to máš ty se ti to zdá přehledné?
Každý si tam píše, kdo chce, co chce. Někde jsou místo čárek tečky. Někde jsou nějaké poznámky.
Ten návrh ode mě byl jen takový nástřel, ale šlo by to rozvést dál, aby ti to ty dny dovolené sčítalo. Uživatel
by viděl, kolik dní vyčerpal, kolik si tedy může ještě dovolené rozepsat. Šlo by tam vyznačit víkendy, apod.
V tvém návrhu by to znamenalo, aby se buňka po zápisu načetla do nějaké řady a pak makro položku po položce prohlíželo ostatní buňky ve stejném sloupci a kontrolovalo na duplicitu.
Každý si tam píše, kdo chce, co chce. Někde jsou místo čárek tečky. Někde jsou nějaké poznámky.
Ten návrh ode mě byl jen takový nástřel, ale šlo by to rozvést dál, aby ti to ty dny dovolené sčítalo. Uživatel
by viděl, kolik dní vyčerpal, kolik si tedy může ještě dovolené rozepsat. Šlo by tam vyznačit víkendy, apod.
V tvém návrhu by to znamenalo, aby se buňka po zápisu načetla do nějaké řady a pak makro položku po položce prohlíželo ostatní buňky ve stejném sloupci a kontrolovalo na duplicitu.