resident evil 5 e_invalidarg xliveinitialize(&xii)
resident evil 5 e_invalidarg xliveinitialize(&xii)
Ahoj, neví někdo jak opravit tuhle chybu v RE5 ?
Re: resident evil 5 e_invalidarg xliveinitialize(&xii)
Takový problém jsem měl asi před rokem taky, já teda mám Win7 ale mělo by to fungovat snad i na jiných systémech pokud máš jinej systém.
1. jdi do na c:\windows\system32
2. měl by tam být xlive.dll pokud tam není, tak ho stáhni
3. přejmenuj jej na xlivestart.dll
4. Zkus spustit hru, pokud se ukáže že "xlive.dll" nebyl nalezen tak nainstaluj Xlive, já ho měl na DVD se hrou, samozřejmě na originálce, jinak to xlive můžes stáhnout i z internetu myslím
5. Po instalaci by ve složce c:\windows\system32 měly být dva soubory xlivestart.dll a xlive.dll
6. Hra by měla jít spustit
1. jdi do na c:\windows\system32
2. měl by tam být xlive.dll pokud tam není, tak ho stáhni
3. přejmenuj jej na xlivestart.dll
4. Zkus spustit hru, pokud se ukáže že "xlive.dll" nebyl nalezen tak nainstaluj Xlive, já ho měl na DVD se hrou, samozřejmě na originálce, jinak to xlive můžes stáhnout i z internetu myslím
5. Po instalaci by ve složce c:\windows\system32 měly být dva soubory xlivestart.dll a xlive.dll
6. Hra by měla jít spustit
zkusila a nefunguje to :(
Myslím že hra používá službu "Game Windows for Live" takže mě napadá ještě zkusit tuto službu aktualizovat na nejnovější verzi, jinak netuším, třeba tu někdo jiný ví jak to vyřešit.
Jinak napsat na zákaznickou podporu kde si hru koupila a říct jim že ti hra nejde.
Jinak napsat na zákaznickou podporu kde si hru koupila a říct jim že ti hra nejde.
"Game Windows for Live" myslím mám nejnovější verzi ale nelze se k ní připojit
Každopádně bych zkusil tu zákaznickou podporu, a nebo musíš počkat až tu budou zkušenější poradci a třeba na nějaký řešení přijdou.