Ahoj zajímalo by mě co vy osobně si myslíte o serii Gothic, podle mě je to dobrá hra a možná bude i Gothic 5 jak víte tak Gothic 4 nedělalo studio Piranha Bytes ale studio Spellbound Entertainment a podle mě ho dost zmrvily, ale teť se spekuluje že by mohl dopravdy být i ten Gothic 5 a mělo by na něm prý dělat studio Piranha Bytes tak pokuď to tak dopadne tak se moc těším a co vy?
Zde jsem našel i článek ve kterém se spekuluje že bude buď Risen 3 a nebo Gothic 5 zde článek: http://www.pcgames.de/Risen-PC-212721/N ... n-1101047/
Série Gothic Vyřešeno
Série Gothic Vyřešeno
Chybama se člověk učí.
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Série Gothic
Tak zaprve mas hrozny pravopis...je mi zle...a za druhe, k topicu, Gothic stal za neco jen v prvnim a druhem dilu...novejsi uz se jen marne snazily napodobit uspesne predchudce...novy Gothic?...fanousky si urcite najde, ale diru do sveta neudela
Odesláno z mého MT15i pomocí Tapatalk
Odesláno z mého MT15i pomocí Tapatalk
- Clorky
- Moderátor / člen HW týmu
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
Risen 1 byla skvělá hra. Nástupce taktéž.
S Gothicy to šlo počínaje 3. dílem z kopce. Není se čemu divit. Tak legendární RPG, jako jsou první dva díly + datadisk, se dají těžko napodobit.
S Gothicy to šlo počínaje 3. dílem z kopce. Není se čemu divit. Tak legendární RPG, jako jsou první dva díly + datadisk, se dají těžko napodobit.
Jo ach ta zlata Piranha Bytes, pamatuji i kdyz jsem hraval 1, to jsem si v te dobe myslel ze dvojka bude na dracku, ale prekvapila me i 2, bylo to pro me uspesne pokracovani tehle fantasticke RPG. Gothic 3 me nezaujala Clorky to za me pekne rekl. Datadisk me hodne bavil. Pro me jsou prvni dva dily uspesne, ty novejsi me nejak zvlast nezaujaly- tam to slo od 10 k 5. Podle me bude 5 marne napodobovat 1 a 2, ale myslim ze to bude stejne jak s 3 a 4, takze se ani nemam na co tesit.
Lenovo W540-i7-4900MQ 2,8GHz / Nvidia quadro K2100M 2GB / 16GB DDR3 / Windows 10 PRO # NVIDIA SHIELD TV PRO (2017) 500GB# Xbox One X#NVIDIA SHIELD K1 # Acer S1003#Xiaomi Mi A1