Call of Duty : Ghosts
-
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Call of Duty : Ghosts
Zdravím! Momentálně hraji v CoDku : Ghosts singleplayer. A dostal jsem se do mise kde nevím jak pokračovat. A prosím Vás do hrál hraje CoDko : Ghosts ať poradí. Mise vypadá takhle : Stojím na nějakém stojánku na vysokém mrakodrapu se mnou jsou tam ještě dva lidé (mojí) a v pozadí lítá ohňostroj (Nechápu jak to když všude je válka ATD... ale oni si slaví
) Poté mám nějaký stroj kterým "zoomuji" a přiletí na jiný mrakodrap vrtulník a vylezou z něho lidé a ty musím "zezumovat" a zeskenovat jím obličeje to udělám. Poté odejdou ti na tom druhém mrakodrapu. ti dva lidé co jsou se mnou otevřou nějakou "krabici" a já také z toho se stane "stoj" či "zbraň" a vystřelíme na ten mrakodrap kde přiletěl ten vrtulník "lana" a "zeslajdujeme" po nich. Potom chodíme po stěně po tom mrakodrapu (z venku) a lezeme pořád dolů a střílíme lidi přes okna poté vyřežeme do oken díry já a ještě jeden. Druhý venku zůstane stále na té stěně a asi nás kryje. Poté vlezeme dírama do toho mrakodrapu a jeden odejde někam k nějakým serverům a rozloží si tam notebook a něco asi hackuje. A já mám něco udělat. Netuším co. :( Mám tam zadání že máme tam dat nějaký virus asi do těch serverů. A pak že máme zajat nějaké HTV nebo co to je. Všem předem děkuji za rady! :)

- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Call of Duty : Ghosts
Už jsem to sice dohrál,ale žádný problém v té misi jsem neměl.Přesně si to už ani nepamatuji.Po misi jsem normálně slanil dole.Nicméně videonávod máš zde http://www.gameanyone.com/game/PC/23176.html
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
-
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Call of Duty : Ghosts
Díky! :)
Teď vědět part...
Teď vědět part...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení