Half-Life 2 episode one
Half-Life 2 episode one
Dobrý den, koupil jsem si hru Half-Life 2 episode one normálně ji nainstaloval a spustil ale když chci spustit první misi nic se nestane
tak jsem tedy zkoušel si i stáhnout SAVE a když ho chci načíst tak sice aspoň naskočí okno s loadingem ale po chvíli zmizí nevíte jak to opravit?

- mike007
- Master Level 7.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Zkus to odinstalovat a nainstalovat znovu. Jinak half life je moc dobrá hra. Minulý týden jsem tuto episodu dohrál a až bude trocha času, tak jdu hrát episode two.
Nejlepší hra je Excel!
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
- besst
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
souhlasím.. zkus ji odinstalovat a poté znovu nainstalovat... jinak přikláním se k názoru, že série HL nemá obdoby... začala to herní bomba Half Life 2... poté Episode One.. a nyní již Episode Two.. mimochodem, doporučuji, mám jí doma a nemůžu se od počítače odtrhnout... 

Zákl.deska - Gigabyte GA-EP45-DS3L, Typ CPU - Intel Core 2 Duo E8600 3.33GHz, Paměť - 2 x 2GB DDR2-800, Grafická karta - Sapphire Radeon HD TOXIC 4870 512MB GDDR5, Monitor - BenQ FP73G 17', HDD jednotka - SAMSUNG 750 GB, Zdroj - OCZ Game Xtreme 700W, Operační systém - Win Vista Home Premium
- besst
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
takže pokud jste si jí koupil, tak je ORIGINÁLNÍ..... ještě bych zkusil to DVD půjčit někomu známému a nainstalovat to u něj, pokud chyba bude přetrvávat, pravděpodobně je vadné DVD... nebo zkuste po odinstalaci kompletně pročistit registry a počítač... třeba takovým programem CCleanerem... stahnout
třeba po odinstalaci zůstal někde v registrech bordel, a po opětovné instalaci se to chová původně....
třeba po odinstalaci zůstal někde v registrech bordel, a po opětovné instalaci se to chová původně....
Zákl.deska - Gigabyte GA-EP45-DS3L, Typ CPU - Intel Core 2 Duo E8600 3.33GHz, Paměť - 2 x 2GB DDR2-800, Grafická karta - Sapphire Radeon HD TOXIC 4870 512MB GDDR5, Monitor - BenQ FP73G 17', HDD jednotka - SAMSUNG 750 GB, Zdroj - OCZ Game Xtreme 700W, Operační systém - Win Vista Home Premium
- mike007
- Master Level 7.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Přesně tak. Stejné jsem chtěl napsat. Jakmile hru odinstaluješ, tak zkontroluj zda složka s hrou v Program Files byla smazána. Pokud ne, smaž ji. Pak projeď ty registry, přesně jak radil besst.
Nejlepší hra je Excel!
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»