Poradte hry :)

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

ltalafa
Level 1
Level 1
Pohlaví: Muž
Stav:

Poradte hry :)

Příspěvekod ltalafa » 18 kvě 2014 20:32

Dobrej ;)

Prosím vás poradte nejake hra :)
Os -> Win XP professional v.2002 SP3
Ram -> DDR1 512 mb
Procesor -> AMD Athlom(tm) XP 2500+ 1.83 GHz
Grafická karta -> NVIDIA GeForce FX 5200

Budu rád když něco poradíte :)

Předem děkuji :)
Musite na mě pomáli :) Jinač já to nepochopim ! :D

Reklama
tobruk
Level 1
Level 1
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Re: Poradte hry :)

Příspěvekod tobruk » 18 kvě 2014 20:35

" Myslet znamená h*v*o vědět ": V tomto případě ne.. myslet znamená na googlu hledat... myslíš, že má každý náladu odpovídat na to samé téma pořád dokola když to tu je minimálně 100x?
GOOGLOVAL JSEM!
S1203

mmmartin
Moderátor
Elite Level 10
Elite Level 10
Stav:

Příspěvekod mmmartin » 18 kvě 2014 20:40

Opět zase jednou forma zvítězila nad obsahem. Obsah nic moc, běžný dotaz, který tady byl už snad stokrát, zato forma je naprosto originální. Jediný její problém je v prakticky nulové čitelnosti zvolených barev. Ale k dotazu: zkus se probrat tímto.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11

tobruk
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod tobruk » 18 kvě 2014 20:41

Máš štěstí.. na PC-helpu radím naposledy okolo her: Morrowind, Deus ex, System shock 2, Unreal world rpg, age of empires 2, stronghold série(do 2) legends a 3 jsou shit.. a nejlepší je crusader ;) ufo trilogie, hele vážně možná the guild, cossacks, american conquest, nfs underground 2(možná), flatout, arcanum, fallout 1+2, NOX, dwarf fortress, street legal racing redline, možná si ještě na něco vzpomenu.. :idea:
GOOGLOVAL JSEM!
S1203

MaxDel
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod MaxDel » 18 kvě 2014 20:43

No, hodně dobrý je Pinball, ten by měl být dokonce zdarma! Ale kdyby ti to nestačilo tak doporučuju Pacmana ( ale to už je pro výkonější sestavy za to neručim že to pojede )

DDR1 512 mb - na tom si teda nezahrajes

tobruk
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod tobruk » 18 kvě 2014 20:47

neraď hlouposti :roll:

--- Doplnění předchozího příspěvku (18 Kvě 2014 20:54) ---

dungeon keeper,empire earth, populous the beginning ,brány skeldalu <3 , poselství trůnu(stahuj.cz), lords of the realm

--- Doplnění předchozího příspěvku (18 Kvě 2014 21:01) ---

Ještě operace flashpoint.. jak jsem mohl zapomenout

--- Doplnění předchozího příspěvku (18 Kvě 2014 21:03) ---

Ještě survival crysis z :roll:
GOOGLOVAL JSEM!
S1203

ltalafa
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod ltalafa » 19 kvě 2014 20:49

Děkuji všem (co poradily hry) na tipy :)

Vy co sem máte čas psát hate a nemate čas napsat tipy na hry tak laskavě příspěvek ignorujete -_-
Musite na mě pomáli :) Jinač já to nepochopim ! :D

Blood
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod Blood » 19 kvě 2014 21:06

Tak jsem vyhrabal impozantní "Herní výběr 20". Jsou tam: 234-Gleiche, After Burner 3D, Akropong, Attaxx, BallerBurg, Blasteriods, Blue Bird (to si pamatuju, dobrá pařba), Bubble Ghost, Cyber Mice Party 2003, Dark-Android, Dexule Pacman, Die Slave, EXCEED, Falafel King, Freedom Fighters Demo, Green Snake, Grey Olltwitt Bowling, Grounstream, LabyLand, Lemmis, Maelstorm, Magic Racer, Mall Tycoon 2 demo, Moorhuhn Kart XS (záhul na HW), Napalm Bomber 3D, NHL 2004 demo, Notrium, Nuclear Nibble 3D, Overflow, Pekka Kana 2, PizzaBoy, Poselství Trůnu (doporučuju), Pure Pinball demo, SidesWipe, Simutrain (pařim ještě teď), Star Wraith 3: Shadows of Orion, Starsky and Hutch demo, The Line, The uncertanty Machine, Tokkobot DX, Trapped!, Valence, Wimbledon Tennis Ace, Worm Wars 3, Yoda Soccer, Zone Runner 2
I'm still in love with .. Phenom II 955BE

VSmanCZ
Tvůrce článků
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod VSmanCZ » 19 kvě 2014 21:26

To Tobruk, jsi tu nový a píšeš "ohledně her tady píšu naposled", tvoje gramatika není nic moc, urážíš ostatní a děláš tady menšího machýrka. Nedivím se, že máš už jednu žlutou a já osobně bych Ti navrhl druhou. Tvůj projev zde na fóru je naprosto hrozný.
PS: Maxdel tu sice také není nejdéle, ale už tu nějakou delší dobu a rozhodně radí lépe a efektivněji než ty, takže přitroublé připomínky typu "neraď hlouposti" si říkej na kamarády ve škole. Tady na ty tvoje zvěsty není nikdo zvědavý. Ještě tě budu nějakou dobu sledovat, a pak zvážím nahlášení tvé osoby.

PS: Jo a aby jsme se vyhnuli připomínkám, že já tu nejsem také nejdéle... ano nejsem, ale mám nějaké meze, morálku a především vychování ;)

EDIT: Myslím si, že podobné téma jsi také založil viewtopic.php?f=36&t=132227&p=1039763#p1039763 :evil:
Naposledy upravil(a) VSmanCZ dne 19 kvě 2014 21:29, celkem upraveno 1 x.

Karrex
Elite Level 10
Elite Level 10
Stav:

Příspěvekod Karrex » 19 kvě 2014 21:29

Age of Mythology.
Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club

Zpět na “Hry”