Ahoj jsem tady nový ,ale mám menší problém.
Asi 26.5. 2014 jsem hrál Custom mapu do Portal. No a ta mapa se jmenovala a_portal_to_success
No mapa fungovala normálně ,pak jsem vypl hru (protože jsem šel spát)
A druhý den si říkám : "Co tu hru dohrát?" Tak zapnu Steam a aktulizace... nečekaně ... no a pak to na mě hodí error typu : "Program SteamBooster přestal pracovat" Tak jsem resetoval PC a stejnak nic ,tak ještě jednou a zase error tak to reinstaluju a stejnak nic tak vymažu celou hru a reinstaluju to asi po 10té ,ale pořád nic.
Nevíte někdo ,něco s tím?
Protože si chci zahrát CS:GO ,ale když nejde tak nwm jak ho zapnout.
Steam - Program SteamBooster přestal pracovat Vyřešeno
Steam - Program SteamBooster přestal pracovat Vyřešeno
Naposledy upravil(a) Žbeky dne 29 kvě 2014 19:14, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Upraven nadpis
Důvod: Upraven nadpis
- Mirek1
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Steam - Program SteamBooster přestal pracovat
Nejde ti steam nebo mapa do portálu.Píšeš zmateně.
Pokud bude přeinstalovávat aplikaci steam,ničím tím nepomůžeš.Chyba je zapsaná v registru.Musíš ho buď odinstalovat,vyčistit ccleanerem,nebo použít kleště a vytáhnout zub moudrosti.Jak na zub? následovně.
Vypni steam.Najdi soubor ClientRegistry.blob.ten smaž a steam nahod.Pamatuj na heslo a název uctu.Dojdi s výsledkem,možná bude negativní.Přesně ale popisuj,co to dělá,ať netápeme 10 stránek.Rád bych to vyřešil,nebo někdo jiný..třeba do půlnoci
Pokud bude přeinstalovávat aplikaci steam,ničím tím nepomůžeš.Chyba je zapsaná v registru.Musíš ho buď odinstalovat,vyčistit ccleanerem,nebo použít kleště a vytáhnout zub moudrosti.Jak na zub? následovně.
Vypni steam.Najdi soubor ClientRegistry.blob.ten smaž a steam nahod.Pamatuj na heslo a název uctu.Dojdi s výsledkem,možná bude negativní.Přesně ale popisuj,co to dělá,ať netápeme 10 stránek.Rád bych to vyřešil,nebo někdo jiný..třeba do půlnoci

Ahoj , takze po tom istom probleme u mna som to urobil takto
1. Odinstaloval som cely steam aj s hrami (ak po odistalacii zostane nejaky subor tak ho odstran)
2. Nasledne das ( vo Windows XP) windows tlacidlo+R , otvori sa ti tabulka do ktorej napises regedit.
(vo Windows 7) Start>napises regedit a das Enter
3. Nasledne v Regedit pojdes HKEY_CURRENT_USER\Software\Valve a HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Valve ( Nie ze vymazes cely register zo vsetkym.Vymaz len Valve - Kliknes pravym na valve a Odstranit.)
4.Precisti registry CCleaneron
5. Naistaluj Steam a pockaj kym updatuje a frci to :)
Mne to tak slo , tak dufam ze aj tebe.
1. Odinstaloval som cely steam aj s hrami (ak po odistalacii zostane nejaky subor tak ho odstran)
2. Nasledne das ( vo Windows XP) windows tlacidlo+R , otvori sa ti tabulka do ktorej napises regedit.
(vo Windows 7) Start>napises regedit a das Enter
3. Nasledne v Regedit pojdes HKEY_CURRENT_USER\Software\Valve a HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Valve ( Nie ze vymazes cely register zo vsetkym.Vymaz len Valve - Kliknes pravym na valve a Odstranit.)
4.Precisti registry CCleaneron
5. Naistaluj Steam a pockaj kym updatuje a frci to :)
Mne to tak slo , tak dufam ze aj tebe.
Díky matvija75 pomohl jsi mi a funguje.
Konečně někdo kdo pomůže ,protože ve škole nikdo jen tu jsou takoví poradci.
Opravdu děkuji.
Scrufy_CZ
Konečně někdo kdo pomůže ,protože ve škole nikdo jen tu jsou takoví poradci.
Opravdu děkuji.
Scrufy_CZ
Pokial je to vsetko , oznac prispevok za vyrieseny.
Mohu se zeptat jak se zamyká?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 2581
-
od pee.tr