Nazdar,
stiahol som si verziu BF4 na 168h free z originu. Ked chcem spustit multiplayer, napíše mi v Battlelogu "Something went wrong" a program Battlefield 4 prestane pracovať. Ked spustím kampaň, hra sa spustí ale neskutočne pomaly, na hre mi ukazuje 0FPS a všetko ide spomalene, nedá sa poriadne maximalizovať a vyťaženie disku mi svieti na 100%. Dostanem sa maximalne po uvodnu obrazovku, nič sa nedá nastaviť, skúšal som repair hry v origine a potom som ešte aktualizoval punk buster ale nepomohlo nejde aj tak nič. Battlefield 3 mi spustí v poriadku.
CPU: AMD Phenom II x4 965BE
GPU: Nvidia GTX660
HDD: 750GB
PSU: 550W
MB: GA970A-UD3
BF4 problém
- Adys301
- člen HW spec týmu
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
Re: BF4 problém
Vypni si cokoliv, co kontroluje FPS. MSI Afterburner, Fraps, atd.
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Čo je to za hovadinu ? Ked to vypnem ide mi to normálne ????? nechápem .... Ako mi teraz bud ekontrolovať teploty GK ?
- Adys301
- člen HW spec týmu
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
Taky mě to štve. Zvykl jsem si, že o grafice mám ve hrách přehled a BF4 s tím má problémy :/
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
No tak toto ma nasralo... Ako mam riadenie GK cez afterburner, teplotne krivky nastavene a kvoli BF4 ho musim mať vypnute ? No môžem to naháňať. A ty máš original Kupene ? pretože ked som skušal betu tak som nemal problem ani s afterburnerom.
- Adys301
- člen HW spec týmu
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
Ano, BF4 mám koupené. Zkus starší verzi Afterburneru http://www.slunecnice.cz/sw/msi-afterburner/
-
- Pohlaví:
Presne tento problém som mal, BF4 MP na 0 FPS... ten loading screen sa sekol tak raz za pól minúty...
MSI afterburner a monitoring GPU v hre mám, podarilo sa mi to vyriešiť:
- spusti kampaň, chvíľu ju pohraj, zapni MP a ide v pohode.... Neviem čo je to za logiku, ale mne to pomohlo, ide to OK.
MSI afterburner a monitoring GPU v hre mám, podarilo sa mi to vyriešiť:
- spusti kampaň, chvíľu ju pohraj, zapni MP a ide v pohode.... Neviem čo je to za logiku, ale mne to pomohlo, ide to OK.
Naposledy upravil(a) IDVert3X dne 20 srp 2019 14:16, celkem upraveno 3 x.
BF4 je prasárna. Taky jsem využil Gametime a jede mi to maximálně na low. Přitom BF3 mi jede na high až ultra.
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
A to som sa nato tešil. No som sklaamný tak zabugovanu hru som nečakal. Hral som Singláč na 65°C kvoli tomu že afterburner mi nešiel zapnuť a ked som ho zapol tak to seklo.
-
- Pohlaví:
[quote="Babis"]BF4 je prasárna. Taky jsem využil Gametime a jede mi to maximálně na low. Přitom BF3 mi jede na high až ultra.[/quote]
Mne BF 3 ide na High tak 40-60FPS a BF4 na Medium/High v pohode na 60FPS...
Optimalizácia je tam výborná
Mne BF 3 ide na High tak 40-60FPS a BF4 na Medium/High v pohode na 60FPS...

Optimalizácia je tam výborná

Naposledy upravil(a) IDVert3X dne 20 srp 2019 14:14, celkem upraveno 3 x.
Zkus jiné verze,já mám na druhém monitoru Rainmeter a tam mi jedou všechny metery. Jinak BF4 není prasárna,nic lepšího není a tyto vody nejsou probádany,momentálný stav oproti spuštění je o 1000% lepší.
Hraju s 20 lidma na TS a tyto problémy nikdo nemá,nejspíš to bude PC,že oni už mají vyšší výkon a všichni SSD
(SSD na BF4 je podmínka,jinak se načekáte)
Hraju s 20 lidma na TS a tyto problémy nikdo nemá,nejspíš to bude PC,že oni už mají vyšší výkon a všichni SSD

Když něco nejde silou použij na to větší sílu.
- NevimNevim
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Říct, že nic není lepší než BF4... 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-