Dobrý večer, chcem sa vás opýťať, hrávam CS GO a FPS mávam okolo 70 ale niekedy mi klesne aj pod 20 vtedy to je nehratelné. Keď sa pozriem na teplotu jadier počas poklesu FPS tak majú až 90-95 stupňov, može to byť z toho? Po vypnutí hry mám 50 max 65
Notebook acer aspire 5750G
Nvidia Geforce 540M
Intelcore i5-2430M Sandy Bridge
core 2/Threads 4
CS Go pokles FPS, CPU? Vyřešeno
- Petrisan01
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Re: CS Go pokles FPS, CPU?
Jistě, že to může být tím... Divím se, že se ti ještě neukazovaly Blue Screeny... zkus vyčistit větrák, popřípadě přepastovat. Procesor je to dobrý...
Jak se správně zeptat----HiJackThis sekce----Návod na HiJackThis----HWmonitor----UTFG
Pozor! Program ComboFix, používat pouze na doporučení někoho kdo tomu rozumí, jelikož umí nasekat více paseky, než užitku!!
Není hanba když nevíš, ale když se neptáš
Pozor! Program ComboFix, používat pouze na doporučení někoho kdo tomu rozumí, jelikož umí nasekat více paseky, než užitku!!
-
- Pohlaví:
Prehrievanie - procesor znižuje výkon aby sa schladil.
V záruke -> reklamuj, že sa prehrieva
Nie v záruke -> vyčisti
Hmm a to ja si sťažujem na 50°C pri BF3 keď mi ide CPU na 55%
V záruke -> reklamuj, že sa prehrieva
Nie v záruke -> vyčisti
Hmm a to ja si sťažujem na 50°C pri BF3 keď mi ide CPU na 55%

ďakujem za skorú odpoveď, vyskúšam a potom napíšem. Inak k tým blue Screenom. Mal som ich pred mesiacom, tak som priložil na bok notebooku vysavač a tak som to prečistil a prestalo to :) Som myslel, že som ho vyčistil uplne ale tak zrejme nie :)
-
- Pohlaví:
No vysatie ventilačného otvoru je len špička ľadovca, inak povedané, moc si si tým nepomohol, chladiaci systém (ventilátory, mriežky atď) asi bude zanesené prachom, neviem.
Tak, vyskúšal som to a funguje. Dakujem za rady 

- Petrisan01
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Nemáš vůbec zač. Označ prosím příspěvek jako VYŘEŠENO.:)
Jak se správně zeptat----HiJackThis sekce----Návod na HiJackThis----HWmonitor----UTFG
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 17
- 4003
-
od rara01
Zobrazit poslední příspěvek