Jak v Garrys Modu uložit rozehranou pozici? Vyřešeno
Jak v Garrys Modu uložit rozehranou pozici?
Ahoj, mám hru Garrys Mod (zakoupenou přes Steam) a nedaří se mi uložit pozici, když zmáčknu klávesu F6, tak se objeví na obrazovce Game Saved ale když se kouknu do uložených pozic, tak tam nic není :-/ , zkoušel jsem reinstal hry, ale nepomohlo to a docela mě štve začínat při každém zapnutí hry znovu. Máte někdo stejný problém? Budu rád za každou radu s pozdravem Martin.
Lenovo W540-i7-4900MQ 2,8GHz / Nvidia quadro K2100M 2GB / 16GB DDR3 / Windows 10 PRO # NVIDIA SHIELD TV PRO (2017) 500GB# Xbox One X#NVIDIA SHIELD K1 # Acer S1003#Xiaomi Mi A1
Re: Jak v Garrys Modu uložit rozehranou pozici?
a to si chces uložit neco co si postavil??
No, chci si uložit pozici, kde jsem právě skončil, třeba mám na jedné mapě rozmístěné různé věci jako hvězdnou bránu a kruhy atd... . Prostě bych jsem si chtěl uložit pozici.
Lenovo W540-i7-4900MQ 2,8GHz / Nvidia quadro K2100M 2GB / 16GB DDR3 / Windows 10 PRO # NVIDIA SHIELD TV PRO (2017) 500GB# Xbox One X#NVIDIA SHIELD K1 # Acer S1003#Xiaomi Mi A1
aha tak to nevim lae mohl by si ty vsechny veci weldnout na jednu vec a tu pak ulozit do Adv duplicatoru a pak y si jenom to spawnul na to stame misto a tu vec (na ktere si to mel weldnute)by si odstranil
Re: Jak v Garrys Modu uložit rozehranou pozici? Vyřešeno
Takto,a potom dáš jen v menu uložené pozice a načteš...
Diky uz jsem si myslel, ze to ulozit nejde, diky moc 
Odesláno z mého GSmart Rey R3 pomocí Tapatalk

Odesláno z mého GSmart Rey R3 pomocí Tapatalk