FIFA 15 - Net Framework ERROR Vyřešeno
FIFA 15 - Net Framework ERROR
Dobrý den, mám tento problém. Toto video nepomáhá, Framework jsem přeinstaloval. Prosím o odpověd.
Re: FIFA 15 - Net Framework ERROR Vyřešeno
We're aware of a .Net Framework error some FIFA 15 players have experienced when launching the PC demo. Our team is investigating the issue and working on a resolution to get you back in the game.
Please stay tuned for updates and thanks for your patience.
Source: http://help.ea.com/en/article/fifa-15-n ... e-pc-demo/
Očividně o tom ví. Můžeš zkoušet videa na YT a doufat, že tě některé navede správným směrem, ale za mě říkám, že není o co stát. Stahování proběhlo bez problémů, ale pak už to bylo horší a horší.
Nejdříve jsem měl problém s tím, že se mi hra automaticky hodila do okna i přes to, že fullscreen bylo nastavené. To jsem nakonec vyřešil tak, že jsem zakázal spuštění Originu ve hře. Když jsem konečně hru spustil v pořádku, tak jsem musel čekat na skončení idiotské ukázky a nakonec mě to hodilo na zápas mezi Liverpoolem a MC. Kousnul bych to, ale to ovládání prostě ne. Nejde nastavit, je to bugnuté a lze to nastavit pomocí programu. Opravdu to demo za to nestojí a jestli takhle EA láká hráče, tak to ať jdou do černých míst. Grafika mohla být nastavená jak chtěla, ale silné nedostatky byly vidět. Několik ukázek, které prostě přejít nejdou a musím čekat (Pozor! I v průběhu zápasu). A kvůli demu stahovat program a nastavovat si ovládání? To ani omylem. Pokud máš doma konzoli, zkus to na ní. Na PC to opravdu nezkoušej, radši pusť Fifu 14 a ještě to ty dva týdny vydrž.
Re: FIFA 15 - Net Framework ERROR
Děkuji za odpověd, doma mám jen PS3 :).
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Sniper Ghost Warrior 3 CryEngine Error Memory allocation for 4294967295 bytes failed
od byron » 12 črc 2025 16:31 » v Hry - 4
- 726
-
od byron
Zobrazit poslední příspěvek
včera, 17:11
-