Hra odehrávající se na vzdáleném serveru, vše ovládáte prostřednictvým webového prohlížeče - budujete si jako náčelník vesnice svou vesnici, cvičíte vojáky, provádíte výzkumy na vylepšení zbraní a zbrojí, dokonce si můžete vycvičit i jednoho unikátního hrdinu. Nemusíte nic instalovat, jen stačí rychlá registrace, ve které vyplníte pouze přezdívku, heslo a svůj email. Nevýhodou je, že pokaždé musíte čekat určitý čas než se vámi zadané příkazy provedou. Následkem toho je, že denně se do hry přihlásíte třeba 5x na 5-10 minut.
odkaz: http://www.travian.cz
//odkaz upraven
Travian - online webová hra
Travian - online webová hra
Naposledy upravil(a) Minor dne 20 lis 2007 16:59, celkem upraveno 1 x.
Intel Core i3-4330, ASUS B85M-G, 8 GB RAM DDR3, 60 GB OCZ Agility 3, Windows 10 Home
Hmm, neřek bych, kdybych sem hodil jen odkaz... Ale já jsem tu hru lidem ve stručnosti i přiblížil, proč ne? Jinak od čeho je tahle sekce? Jestli to je zakázaný tak to klidně smažte, nechci nějak narušovat pravidla tohohle fóra.
Intel Core i3-4330, ASUS B85M-G, 8 GB RAM DDR3, 60 GB OCZ Agility 3, Windows 10 Home
- majkll
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tak sekce tu není od toho ,aby sem někdo dal odkaz ve svůj prospěch. O to mmmartinovi šlo. Teď když je ten odkaz smazanej, tak nic neporušuješ, takže můžeš být v klidu
MSI P45 Neo | CORE2DUO E6750 2,9GHZ | Ram 2X1GB 1066Mhz A-DATA extreme edition | HDD WD 250Gb + 1TB externí WD | 8800 GS 384MB | Fortron 400W | Windows 7 Ultimate + 22" full HD SAMSUNG
--->Pravidla Pc-Helpu<---
--->Pravidla Pc-Helpu<---
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
pozdrav
já jsem hrál od začátku na českém speedu a byl jsem s populací v první desítce, ale už mě to hodně omrzelo. nestíhal jsem se starat o 18 vesnic a v každé jsem měl všechno postaveno a produkci přes 10k za hodinu už jsem nevěděl co s tím. Vojáků jsem měl spousty ale neměl jsem na koho útočit, tak jsem ten účet smazal.Po čase to hodně omrzí
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 3589
-
od Alferi
Zobrazit poslední příspěvek
22 črc 2024 08:09