zdavím , potřeboval bych poradit nějakou dobrou hru s příběhem a s dobrou grafikou ,
Muj NT http://www.alza.cz/msi-ge70-2pe-416cz-a ... 533148.htm
Poraďte Hru
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Poraďte Hru
Co třeba Crysis II? SIce trošku starší ale příběhově se mi líbila a graficky byla taky pěkně vyvedená. Jinak z těch novějších asi poslední Assassin nebo Far Cry :)
- WinDroid
- Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Assassins creed Unity je pěkně zpracovaná a pěkně příběhová hra jen optimalizace je na prd, ale na tom ntb pojede v pohodě..
pak určitě mafia 2 mafia 1
a ještě z těch fps her bych doporučil far cry 2,3 ta nová 4ka mě moc nezaujala.. a ta optimalizace neni moc líbivá..
pak určitě mafia 2 mafia 1
a ještě z těch fps her bych doporučil far cry 2,3 ta nová 4ka mě moc nezaujala.. a ta optimalizace neni moc líbivá..
moc díky si zahraju ael ještě počkám na další komenty
Pokud chces vazne dobrou pribehovou hru s profesialnim ceskym dabingem,tak jedine Mafia. Jak 1,tak 2.
U ostatnich her,co tu ostatni doporucovali hraje pribeh vedlejsi roli.U mafie se citis jako soucast pribehove linie.To mi zatim zadna jina hra nedokazala nabidnout.I kdyz je pravda,ze ten cesky dabing dela hodne.
U ostatnich her,co tu ostatni doporucovali hraje pribeh vedlejsi roli.U mafie se citis jako soucast pribehove linie.To mi zatim zadna jina hra nedokazala nabidnout.I kdyz je pravda,ze ten cesky dabing dela hodne.
- WinDroid
- Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Far Cry 1 má český dabing ale osobně zrovna tenhle díl mě nezaujal ty zombie probůh.. 

- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Assassins Creed celá série, ale nejlepší jsou díly s Eziem. Koho jeho osud nedojal, tak tuto sérii asi moc nemusí.
Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Už zmíněná Mafia. Pak samozřejmě Bioshock (hlavně 1, ale i 2). FarCry 3, 4.