Doporučení hororových her Vyřešeno
-
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Doporučení hororových her Vyřešeno
Čau,můžete mi doporučit nějakou hororovou hru?Hlavně nějaké,kde se dá bránit a aby nebyla z roku Rintintin.Alien:Izolace,Outlast apod jsem dohrál sic je to pěkně frustrující.Díky za tipy.
Re: Doporučení hororových her
penumbra overture tam se dá bránit ale není tolik strašidelný když tam můžeš nepřítele zabít 

Intel-Core i5-3470S 2.90Ghz, turbo boost 3.60Ghz
MSI N770 TF 2GD5/OC Gaming
16 GB ram
Win 8.1 64bit
MSI N770 TF 2GD5/OC Gaming
16 GB ram
Win 8.1 64bit
Evil within.
Nějaká ze série FEAR, Dead space 1,2 nebo Alan Wake ale nejlepší jsou stejně ty kde se nemůžeš bránit 

Doom3, trochu starší, ale na hraní po nocích ideální.
Zkus taky Slendermana, je to spíš jen tak na odreagování, žádná dlouhá hra, ale nesmíš si o tom nic číst, ani prohlížet obrázky.. pak je to posrání strachy ještě efektivnější
Prostě jen stáhnout a hrát, běháš po lese a sháníš papírky, a po lese s tebou běhá bubák kterej se tě snaží dostat, nic víc vědět nepotřebuješ.
Zkus taky Slendermana, je to spíš jen tak na odreagování, žádná dlouhá hra, ale nesmíš si o tom nic číst, ani prohlížet obrázky.. pak je to posrání strachy ještě efektivnější

Just Fucking Google It!
-
- Level 2.5
- Bydliště: Podíváte-li se roku 2023 na oblohu, tak na té planetě více v pravo
- Pohlaví:
- Stav:
Amnesia.
PS: Zde je ovšem obrana myšlena jako útěk, vychytralost, či schovávačka, nikoli jako přímá agrese.
PS: Zde je ovšem obrana myšlena jako útěk, vychytralost, či schovávačka, nikoli jako přímá agrese.
-
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Tak jsem teda dopařil Alan Wake a musím říct,že ten závěr mě sice zklamal.Možná mě zklamal proto,že jsem to příliš nepochopil ale jinak dobrá hra.Nicméně dopařil jsem i Signál a ten taky nic nevyřešil,ale čeká mě ještě Spisovatel a Americká noční můra.Nicméně takřka všechno co jste sem napsali jsem už hrál až na to Slender a Amnésie.Na to si netroufám,páč moje pumpa měla co dělat už u Outlastu.Jinak něco podobného jak ten Alan Wake kde se může střílet nepřátele?
Resident evil a jak ten Evil Within.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Je pravda, že Alan Wake je náročnější na pochopení. Ale pokud umíš aspoň trochu anglicky, není problém si vygooglit vysvětlovací teorie, které celý příběh rozkrývají a posouvají zážitek z hraní na vyšší level
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Za mě Resident Evil 4,5 Doom 3 + s datadiskem resurrection of evil je to solidní :) Slenderman, zkus taky DungeonNightmares- něco jako Slenderman, Silent Hill home coming, Amnesia- Justine + si můžeš stáhnout nějaké custom story, Lucius.
Lenovo W540-i7-4900MQ 2,8GHz / Nvidia quadro K2100M 2GB / 16GB DDR3 / Windows 10 PRO # NVIDIA SHIELD TV PRO (2017) 500GB# Xbox One X#NVIDIA SHIELD K1 # Acer S1003#Xiaomi Mi A1
-
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Žbeky šak Alan Wake je v češtině,ale i přesto jsem to nějak nepobral.A to DLC Signál to je úplně zbytečné,protože to nic nevysvětlí a Spisovatel a Americká noční můra jsem ještě nehrál.
DOOM 3 je nebo respektive ve své době před deseti lety byl nejstrašidelnější hrou dnes je však už k smíchu i ta grafika a Resident Evil to je největší sračka co jsem kdy hrál.
DOOM 3 je nebo respektive ve své době před deseti lety byl nejstrašidelnější hrou dnes je však už k smíchu i ta grafika a Resident Evil to je největší sračka co jsem kdy hrál.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Nemluvím o jazyku hry, ale o těch blozích a tématech, kde jsou explanation theory
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 3287
-
od pikaso.andreas
Zobrazit poslední příspěvek
11 led 2025 09:53
-
-
Výběr a doporučení herní prebuild sestavy, AlzaPC?
od Marek Klus » 16 říj 2024 19:06 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 4
- 1625
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
17 říj 2024 07:46
-