DarkOrbit programovací jazyk Vyřešeno
-
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
DarkOrbit programovací jazyk
Ahoj chtěl bych se zeptat jestli někdo neví v jakém jazyku je ta hra dělaná ? NE nechci tvořil žádné boty mám již silnější účet udělaný poctivě. Jen mě prostě zajímá v čem to hoši z BP naprogramovali. Dlouho jsem nad tím dumal a hledal na googlu, ale nenašel jsem.
- jerabina
- člen Security týmu
-
Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Re: DarkOrbit programovací jazyk
Samotný vesmír, tím rozuměj okno, které se zapne při kliknutí na START je udělaný ve Flashi a zbytek bych tipoval na PHP/JavaScript
Když nevíš jak dál, přichází na řadu prostudovat manuál!
HJT návod
Pokud neodpovídám do vašich témat v sekci HJT když jsem online, tak je to jen proto, že jsem na mobilu kde je studování logů a psaní skriptů nemožné. Neberte to tedy prosím jako ignoraci.
HJT návod
Pokud neodpovídám do vašich témat v sekci HJT když jsem online, tak je to jen proto, že jsem na mobilu kde je studování logů a psaní skriptů nemožné. Neberte to tedy prosím jako ignoraci.
-
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
jo něco takového jsem tipoval taky, ale chci se zeptat zkušených lidí a věci v okně tj. na mapě loď a npc a letouny atd.. jsou taky ve flashi ?
- jerabina
- člen Security týmu
-
Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Ano, právě toto okno je ve Flashi. Tedy aspoň bylo ... před 5 měsíci mi ukradili můj skoro full účet(podpora není ochotná nic udělat), takže nevím, jak je to nyní.
Když nevíš jak dál, přichází na řadu prostudovat manuál!
HJT návod
HJT návod
-
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: DarkOrbit programovací jazyk Vyřešeno
Aha tys jsi to hrál dobře díky ..jojo BP a jeho podpora ty maj o svoje hráče starost
Díky moc za odpověd.
Díky moc za odpověd.