Zdravím,potřeboval bych poradit se dvěma hrama Heroes and Generals a War thunder
Od doby co jsme dostal novou grafiku tak pokaždé když hraju jednu z těchto her se hra sekne a napíše to:„Ovladač zobrazení AMD přestal pracovat ale byl znovu obnoven” ale hra se už znovu nenačte a tohl se mi děje pořád a nevím si rady prosím o pomoc.
U hry War Thunder od doby co mám novou grafiku se děje to samé zapnu hru dám bitvu a sekne se buď to píše kritická chyba nebo zamrznutí.
Děkuju za odovědi.
Heroes And Generals,War Thunder
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Heroes And Generals,War Thunder
- Přílohy
-
- 012815-31902-01.dmp
- (269.8 KiB) Staženo 23 x
Naposledy upravil(a) Martin Ďurčanský dne 15 úno 2015 15:28, celkem upraveno 1 x.
- satik
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Heroes And Generals,War Thunder
Jako přesně máš grafiku a zdroj?
Zkus přeinstalovat ovladač grafické karty ze stránek AMD.
Zkus přeinstalovat ovladač grafické karty ze stránek AMD.
PC: MSI RTX 4090 Suprim X, AMD Ryzen 9 7950x3D, ASUS Crosshair HERO X6670E, 64GB RAM@6000CL30, Fractal Define Torrent, Seasonic PRIME TX 1600W, SSD Seagate Firecuda 530 M2 2TB +
4TB + 4TB SATA Micron 5200 ECO
Periferie: Samsung Odyssey G9 Neo + 2x AOC AG271QG, Razer Deathadder, Ducky Shine7, Steelseries QcK+, Beyerdynamic MMX300, Valve Index
4TB + 4TB SATA Micron 5200 ECO
Periferie: Samsung Odyssey G9 Neo + 2x AOC AG271QG, Razer Deathadder, Ducky Shine7, Steelseries QcK+, Beyerdynamic MMX300, Valve Index
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Ovladače AMD jsou aktuální
AMD Radeon R7 260X
2048Mbytes of GDDR5 SDRAM
Díky za odpověď
AMD Radeon R7 260X
2048Mbytes of GDDR5 SDRAM
Díky za odpověď
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Ale může to být způsobené directem X a teď mi to píše zásuvný model shockwawe flash spadnul ale ten mám akutální