Zdravím.
Dnes jsem si vsadil na csgolounge.com ale došly mi jen skiny co jsem vsadil a né výhra.Stalo se vám to někdy taky ?
Měl jsem vyhrát 7.69e.
CSGOLOUNGE.com nedošla mi výhra.
- lethalpotato
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Re: CSGOLOUNGE.com nedošla mi výhra.
Tohle se stává, když například vsadí 30000 lidí na tým, který vyhraje, ale na tým co prohrál se vsadilo jenom 25000 itemů. Prostě není dost itemů pro všechny.
CPU - Intel i7-4790K 4.4 GHz
GPU - Gigabyte GTX 780 Ti GHz Edition 3GB
RAM - Crucial Ballistix Tactical 2x8 GB
MOBO - Gigabyte GA-Z97X-Gaming G1 WIFI-BK
PSU - Be quiet! Power Zone 850W
Aha tak to je super no :(
Hned po výhře jsem ale dostal Assimov na P90 ale ten mi zmizel.
Hned po výhře jsem ale dostal Assimov na P90 ale ten mi zmizel.
co to bylo za zápas ? jestliže si vyhrál a pak výhra zmizela, možná byl zápas zrušen za podvádění některého z týmu a potom se výhry vrací. o tom se ale píše v "rules" tak doporučuju si je přečíst.
jinak skiny vyjdou vždycky.
jinak skiny vyjdou vždycky.
- WinDroid
- Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Mně se ted furt děje že chci vsadit, a napíše mi to už at počkam na nabidku, napise mi to jmeno bota, to id nebo co to je... a pak to zmizí a nabídka mi nedojde..
Vidíš a mě na lounge zmizelo 120e protože throw kkti ^^ 

- WinDroid
- Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Už jsem to vyřešil ten muj problém, stačilo změnit steam url, ale teď mám větší problém, ti rusácí na který jsem vsadil jsou silver 1 asi.. jinak si to neumím vysvětlit 

- lethalpotato
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Skiny vždycky rozhodně nevyjdou.
In some cases, if your potential reward value is very low, generally below 0.3, there is a chance you may not win something (besides get your initial items back).
In addition to this rule: in some cases, where the odds are highly in favour of one team and you bet on the favoured team, you may end up without any winnings at all. Reason being: more people bet on the winning team than the total amount of items lost. In these cases, potential reward values become irrelevant. It all depends on the total amount of items placed on the match.
In some cases, if your potential reward value is very low, generally below 0.3, there is a chance you may not win something (besides get your initial items back).
In addition to this rule: in some cases, where the odds are highly in favour of one team and you bet on the favoured team, you may end up without any winnings at all. Reason being: more people bet on the winning team than the total amount of items lost. In these cases, potential reward values become irrelevant. It all depends on the total amount of items placed on the match.
CPU - Intel i7-4790K 4.4 GHz