Dobrý den !
Mám menší problém týkající se simulátoru City Car Driving.
Hru jsem si stáhl, abych zjistil,jestli se mi neseká a jestli stojí za tu tisícovku.
Poté jsem usoudil, že je skvěle propracovaný, a že si s tím museli dát záležet, takže je podpořím a hru si koupím.
Stáhl jsem si tedy jejich oficiální download a po úspěšném stáhnutí,jsem CCD pokusil naistalovat, po vybráni jazyku mi však vyskakuje : Program City Car Driving je již nainstalován , přestože jsem warez verzi odstranil.
Žádám Vás tedy o nějaké rady, předem děkuji
City Car Driving Vyřešeno
-
- Pohlaví:
Re: City Car Driving
Zkus to pročistit CCleanerem včetně registrů - povol zálohu.
Odkaz v Články a návody.
Odkaz v Články a návody.
- Michael850
- Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
Tuto hru jsem měl a na 2. den letěla z okna, je tam plno TROLLů, že třeba hodinu jezdíte jak ****** dokola, protože se vám to nedaří a nakonec ja se vám to skoro povede, tak před cílem mi najednou zmiznou kola a auto začne levitovat metr ve vzduchu...
Ryzen 7 2700 + Freezer 34/X370 C6H/RM650x/RX 5700 Gaming X 8GB GDDR6/Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz/Gammix XPG S11 Pro 512GB/Define S + 4x F14 Silent
Tohle se myslím stává jen u warez verze
- Michael850
- Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
Já jsem to hrál někdy jak už to vyšlo a je to způsobeno tím, že hra byla v 1. verzi a jsou v ní chyby, pokud tu hru máš koupenou, tak se ti zaktulizuje a odstraní, horší jak nemáš k aktulizacím přístup. U warez verze je většinou ten 1. patch a málokdy se jim to zaktulizovává nebo musíš hledat patche ručně, ale to si spíš zaviruješ počítač, než aby sis tu hru zaktulizoval. Pokud tu hru máš staženou (nebo nevím, z kama máš tuto informaci), tak se ti teď objevuje to samé co mi.
Ryzen 7 2700 + Freezer 34/X370 C6H/RM650x/RX 5700 Gaming X 8GB GDDR6/Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz/Gammix XPG S11 Pro 512GB/Define S + 4x F14 Silent