GTA V :D

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

Jannyx4
Level 1
Level 1
Pohlaví: Muž
Stav:

GTA V :D

Příspěvekod Jannyx4 » 16 dub 2015 00:27

Omlouvám se že dělám nové téma, ale zajímá mě pár věcí ohledně náročnosti hry, nechci nikomu spamovat jeho téma.

Hru jsem koupil, po dlouhé době rozjel a mám pád dotazů :
1) Vše v nastavení grafiky mám na plno, akorát MSAA oFF!, to mě docela štve. Rád bych věděl, co
bych musel udělat pro to, abych to rozjel v 8x MSAA. V paměti grafice je velká rezerva, tak nvm proč se to tak seká, když zapojím MSAA.
2) I když mám MSAA off, tak se počítač při hraní docela peče. Co by pomohlo, abych neměl v pokoji 30° po hodině hraní ?

Klidně piště jaké komponenty by to chtělo vyměnit, abych docílil spokojenosti : ú.
Pro ty, kterým tímto tématem otrávím zase na chvilku život se ještě jednou moc omlouvám a rád bych četl smysluplné odpovědi. Dííky

Sestav :
AOC i2269Vwm - LED monitor 22"
MSI B85-G43 - Intel B85
Crucial Ballistix Sport 8GB (2x4GB) DDR3 1600 CL9
Corsair Carbide Serie SPEC-01 red LED
Seasonic S12II-620 620W
MSI R9 290 GAMING 4G
Intel Core i5-4460

Reklama
Oxxid
člen BSOD týmu
Master Level 8
Master Level 8
Stav:

Re: GTA V :D

Příspěvekod Oxxid » 16 dub 2015 09:23

1.) Aktualizace driveru na posledni BETA verzi, koupe jineho grafickeho adapteru.

2.) Otevrit okno, nehrat hry, koupe jineho grafickeho adapteru.

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 16 dub 2015 10:39

Ten první bod od Oxxida pomůže. Mám stejnou grafiku a se standardními drivery nehratelné. Po nainstalování BETA driverů hned o 15 FPS víc a naprostá pohoda.
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

Jannyx4
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod Jannyx4 » 16 dub 2015 12:01

Ten první bod jsem provedl hned po 10 min. hraní. Když jsem to měl bez driverů hra na 8x MSAA se trošku škubala místama. Po instalaci nových driverů nemohu nastavit více jak 2x MSAA, aby to bylo hratelné. Je fakt, že po instalaci ovladačů přibyly nové možnosti grafiky.

Šlo mi o to, jestli vážně nestíhá grafika, nebo se to těma ovladačema nějak rozházelo. Případně kdybych koupil nějaký chladič, jestli by to nepomohlo v tom pečení. Někdo kdo se v tom opravdu vyzná, já se jen tak domnívám a zkouším. Myslel jsem, že ta grafika má navíc, bohužel půjde asi do šrotu za chvilku : )

Ty to hraješ na jakém nastavení ?

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 16 dub 2015 12:31

FHD a vše na max a kolem 30-40 FPS

V nastavení grafiky si dej benchmark a uvidíš, jak to pojede
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

Jannyx4
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod Jannyx4 » 16 dub 2015 12:35

To máš i MSAA na max ?

vlkosek
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod vlkosek » 16 dub 2015 13:17

s chlazením: máš boxový chladiš na procesor nebo lepší? tak případně ten chladič potom, no a asi to bude chtít přidat větráky do skříně...

Zpět na “Hry”