Zdravím vás, před pár dnama jsem si zakoupil GTA 5, po chvilce jsem zjistil, že mi masivně padají fpska. Zvlášť při jízdě v autě. Nevíte v čem může být problém? Jestli to nezvladá grafická karta, či procesor.
--
Processor: Intel(R) Core(TM) i5-3350P CPU @ 3.10GHz (4 CPUs), ~3.3GHz
Grafická Karta: AMD Radeon HD 7800 Series - 2GB
Operační Paměť : 8GB
--
GTA 5 fps drop
Re: GTA 5 fps drop
Stáhni http://support.amd.com/en-us/kb-article ... -beta.aspx
Je to nejnovější ovladaš optimalizovaný pro GTA V
Je to nejnovější ovladaš optimalizovaný pro GTA V
CPU - Intel Core i7-9700K + Noctua NH-D14
MB - MSI MPG Z390 GAMING PRO CARBON
RAM - HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz
GPU - GeForce GTX 1070 GAMING X 8G
PSU - EVGA 650 GQ Power Supply
CASE - Fractal Design Define C TG
MB - MSI MPG Z390 GAMING PRO CARBON
RAM - HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz
GPU - GeForce GTX 1070 GAMING X 8G
PSU - EVGA 650 GQ Power Supply
CASE - Fractal Design Define C TG
- NevimNevim
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
A kolik máš FPS v číslech a jak moc ti to padá? Chce se to trochu rozepsat. Hlavně v jakých místech na mapě, pravidelně nepravidelně? atd...
Je dobré si to zamčít bud na 30fps nebo 60fps. Já to mám třeba na 30, protože hlavně na křižovatkách mi FPS taky hodně padalo, nebo když jsem vjel někam do přírody, kde je hodně traviny. Lepší stálých 30, než když to kolísá z 60 na 40 apod. Aspoň pro mě.
Je dobré si to zamčít bud na 30fps nebo 60fps. Já to mám třeba na 30, protože hlavně na křižovatkách mi FPS taky hodně padalo, nebo když jsem vjel někam do přírody, kde je hodně traviny. Lepší stálých 30, než když to kolísá z 60 na 40 apod. Aspoň pro mě.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Problem je po poslednich patchich. S puvodni hrou jsem mel stabilnich 60fps, ted mam nan venkove 15 a uplne mi prestal jit nvidia shadowplay... takze cekat na opravu
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra