Dobrý den,
včera jsem si upgradoval Windows z Windowsu 7 na Windows 8.1. Po úspěšném upgradu jsem si stáhl potřebné ovladače na grafickou kartu, procesor a další věci. Stáhl jsem si Directx 9, Directx 11 a .NET Framework. (Všechno z oficiálních stránek Microsoftu.) Poté, co jsem si stáhl a nainstaloval hru CS:GO a World of Warcraft (vše originální), tak při spuštění World of Warcrat se mi to totálně seká. Loading screen jede úplně v pohodě ale když se lognu přímo do hry, tak mám FPS max 2 a vše se mi totálně seká. CS:GO jede úplně v pohodě. Když jsem tyto hry měl na Windows 7, tak vše mi jelo úplně v pohodě. Wowko jsem hrál full HD a zde na Windows 8.1 to mám vše na low a 800x600 rozlišení. Zkoušel jsem v nastavení změnit Directx, ale to nepomohlo. Zkouším různé nastavení hry, ale to také nepomáhá.
Nevíte, co s tím může být ?
Děkuji všem za rady a pomoc !
World of Warcraft se mi po přeinstalaci OS seká
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
World of Warcraft se mi po přeinstalaci OS seká
Naposledy upravil(a) Žbeky dne 27 kvě 2015 12:15, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Upraven nadpis
Důvod: Upraven nadpis
- janekdeeste
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Re: World of Warcraft se mi po přeinstalaci OS seká
Tento problém má víc lidí, zkus vypnout v Nvidii 3D efekty pro WoW, pokud to není tvůj problém, tak zkus ještě kompletně odinstalovat veškeré drivery na grafickou kartu a nainstalovat nejnovější WHQL
MB: ASUS TUF GAMING B550-PLUS - AMD B550 CPU: AMD Ryzen 5 5600 CPU FAN: Default RAM: Kingston Fury Renegade Black 32GB (2x16GB) DDR4 3600 CL16 SSD: Kingston SSD KC3000, M.2 - 1TB HDD: Seagate Barracuda 1TB CASE: Endorfy Signum 300 Air, TG, černá ZDROJ: Seasonic Focus (GX-550) - 550W GPU: ASUS AMD Radeon™ DUAL-RX6650XT-O8G, 8GB GDDR6