Zaklínač - problém se systémovými požadavky Vyřešeno
Zaklínač - problém se systémovými požadavky Vyřešeno
Dobrý den mám takový menší problém teď jsem si koupil Zaklínače 1 že si ho chcu zahrát a když jsem ho stáhnul a nainstaloval tak mě nejde spustit a vždycky mě vyskočí tabulka že prý jsou problémy se systémovými požadavky i když notes mám celkem slušnej tak nevím v čem by mohl být problém. Předem děkuji za pomoc.
Re: Zaklínač - problém se systémovými požadavky
Tak třeba napiš jaký to je notebook.
AMD Ryzen 5 5600X | MSI MAG B550 TOMAHAWK | G.Skill Aegis 32GB 3200MHz | Kingston A2000 1TB | PowerColor Red Devil RX 6700 XT 12GB | XPG Core Reactor 750W | Be quiet! PURE BASE 500 | Asus VG27AQ1A
Je to MSI GE60 a nevím už jak přesně dál kdyžtak bych to nějak dohledal ale bylo by to na dýl
Intel Core i7 4700MQ 2,4 GHz
8 GB DDR3
NVIDIA GeForce GTX 760M 2 GB
Windows 8.1
Tak jsem ho našel tady máš přímo odkaz: https://www.alza.cz/msi-ge60-2od-249cz- ... .htm#popis
Intel Core i7 4700MQ 2,4 GHz
8 GB DDR3
NVIDIA GeForce GTX 760M 2 GB
Windows 8.1
Tak jsem ho našel tady máš přímo odkaz: https://www.alza.cz/msi-ge60-2od-249cz- ... .htm#popis
V tomhle problém nebude. Můžeš zkusit kompatibilitu třeba na WIN 7, nebo nižší.
AMD Ryzen 5 5600X | MSI MAG B550 TOMAHAWK | G.Skill Aegis 32GB 3200MHz | Kingston A2000 1TB | PowerColor Red Devil RX 6700 XT 12GB | XPG Core Reactor 750W | Be quiet! PURE BASE 500 | Asus VG27AQ1A
Nemůžu nemáme doma jinej počítač na kterým bych tomohl nainstalovat
Nepochopil si to.. Stačí když klikneš na spouštěcí ikonu pravým, dáš Vlastnosti - záložka Kompatibilita a zaškrtneš "Tento program spustit v režimu kompatibility pro:" a zvolíš Windows 7, dáš použít, OK a Spustíš.
Jojo promiň teď jsem to zkusil a stejně to nešlo furt to píše tu stejnou chybu a zkoušel i XP, visty a 7
--- Doplnění předchozího příspěvku (14 Čer 2015 13:33) ---
Tady máš ještě screen pro jistotu co to vždycky napíše.
--- Doplnění předchozího příspěvku (14 Čer 2015 13:33) ---
Tady máš ještě screen pro jistotu co to vždycky napíše.
- Přílohy
-
- Bez názvu.png (10.94 KiB) Zobrazeno 3477 x
Pořešíme.
Zkontroluj, jestli se ti ta hra spouští na dedikované GK a ne na integrované (to můžeš nastavit v ovládacím panelu Nvidia)
Asi to nepomůže, ale pro jistotu.
Co by ale pomoct mohlo je tohle. Tenhle problém není neznámý podpora CD Projektu i GoG ho řeší tak, že hru spustí s parametrem -dontForceMinReqs
Udělej si zástupce Zaklínače na ploše, klikni pravým, dej vlastnosti, najdi cestu k souboru a za ni dej ten parametr tak, aby mezi ním a cestou byla mezera.
nějak takhle:
cesta k souboru/System/witcher.exe -dontForceMinReqs
Vedlejším účinkem ale je, že ti pak nepůjde změnit kvalita textur a budou defaultně nastavené na low.
To jde obejít použitím tohohle modu- http://www.nexusmods.com/witcher/mods/6 ... D649&pUp=1
ten ale pro změnu donutí hru jet na vysokých texturách, ale s tím by snad zrovna tahle sestava větší problémy mít neměla.
Zkontroluj, jestli se ti ta hra spouští na dedikované GK a ne na integrované (to můžeš nastavit v ovládacím panelu Nvidia)
Asi to nepomůže, ale pro jistotu.
Co by ale pomoct mohlo je tohle. Tenhle problém není neznámý podpora CD Projektu i GoG ho řeší tak, že hru spustí s parametrem -dontForceMinReqs
Udělej si zástupce Zaklínače na ploše, klikni pravým, dej vlastnosti, najdi cestu k souboru a za ni dej ten parametr tak, aby mezi ním a cestou byla mezera.
nějak takhle:
cesta k souboru/System/witcher.exe -dontForceMinReqs
Vedlejším účinkem ale je, že ti pak nepůjde změnit kvalita textur a budou defaultně nastavené na low.
To jde obejít použitím tohohle modu- http://www.nexusmods.com/witcher/mods/6 ... D649&pUp=1
ten ale pro změnu donutí hru jet na vysokých texturách, ale s tím by snad zrovna tahle sestava větší problémy mít neměla.
CPU i5-6600k
ASUS Z170 Pro Gaming
GeForce 8800GT 512MB 256bit DDR3
2x 8000MB RAM
ASUS Z170 Pro Gaming
GeForce 8800GT 512MB 256bit DDR3
2x 8000MB RAM
Super moc děkuju jste hrozně hodný už mě to funguje :) jen jestli můžu dodat tak ta cesta je v uvozovkách a musí se to napsat za ty uvozovky jináč to nefunguje :) nad tím jsem chvilku bádal už jsem chtěl napsat že mi to nejde ale nakonec jsem na to přišel ještě jednou moc děkuju :)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 4450
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
28 lis 2024 10:06