Hearthstone - Deathwing Vyřešeno
Hearthstone - Deathwing Vyřešeno
Jaký máte názor na Deathwinga? Vyplatí se pořád hrát? Nedávno mi dropnul a přemýšlím jestli ho mám disenchantnout nebo si ho nechat, v poslední době hraju převážně face huntera kde by se nehodil protože je high-cost, taky miracle locka na kterým mám zase twisting nether a ten mi nediscardne ruku a jako můj třetí main deck je můj hand shaman kde bych ho asi občas využil, ale ten discard tam dělá strašně moc :/
Re: Hearthstone - Deathwing
Podle mě je Deathwng vesměs nehratelná karta, když už jí do nějakýho decku dáš, tak její zahrání je velmi situační, právě kvůli tomu discardu. Osobně jsem jí nikdy neměl a ani po ní netoužím
K dissenchantu, znám 2 typy lidí, ty co nepoužívané a méně hratelné legendárky dissují, a ty, co si nechávají všechny a chtějí mít všechny. Takže je to na tobě jak s ní naložíš, pokud potřebuješ něco vycraftit, tak ho dissni, pokud ne, tak bych si ho nechal. Vzhledem k informaci že hraješ face huntera (což radši nekomentuji
) asi nebudeš potřebovat nic craftit :) takže já bych si ho zatím nechal. Třeba do těch ostatních decků které také hraješ a u kterých je potřeba potřeba i přemýšlet, budeš potřebovat nějaké karty, tak ho hold dissneš.
Každopádně pro mě jsou podobný karty hratelný max tak v nějakém "for fun" decku

Každopádně pro mě jsou podobný karty hratelný max tak v nějakém "for fun" decku

Sestava:
Intel Core i5-4460 + SilentiumPC Spartan PRO HE924
MSI GTX 960 GAMING 2G 2GB
GIGABYTE GA-B85M-D3H - Intel B85
Kingston HyperX Fury Blue 8GB (2x4GB) DDR3 1600
Seasonic Energy Knight SS-500ET, T3 500W
Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB
Kingston SSDNow V300 - 120GB
Corsair Carbide Serie SPEC-01 red LED
Intel Core i5-4460 + SilentiumPC Spartan PRO HE924
MSI GTX 960 GAMING 2G 2GB
GIGABYTE GA-B85M-D3H - Intel B85
Kingston HyperX Fury Blue 8GB (2x4GB) DDR3 1600
Seasonic Energy Knight SS-500ET, T3 500W
Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB
Kingston SSDNow V300 - 120GB
Corsair Carbide Serie SPEC-01 red LED
- jerabina
- člen Security týmu
-
Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Ani do jednoho tvého decku se nehodí.
Jediné v čem je Deathwing hratelný v tuto dobu je Dragon Control Warrior a na to asi nemáš karty. Balíček je to dobrý, já jsem ho hrál minulou sezónu okolo ranku 2 ale je doopravdy drahý na vytvoření.
Jediné v čem je Deathwing hratelný v tuto dobu je Dragon Control Warrior a na to asi nemáš karty. Balíček je to dobrý, já jsem ho hrál minulou sezónu okolo ranku 2 ale je doopravdy drahý na vytvoření.
Když nevíš jak dál, přichází na řadu prostudovat manuál!
HJT návod
Pokud neodpovídám do vašich témat v sekci HJT když jsem online, tak je to jen proto, že jsem na mobilu kde je studování logů a psaní skriptů nemožné. Neberte to tedy prosím jako ignoraci.
HJT návod
Pokud neodpovídám do vašich témat v sekci HJT když jsem online, tak je to jen proto, že jsem na mobilu kde je studování logů a psaní skriptů nemožné. Neberte to tedy prosím jako ignoraci.
jak řekl kamarád žádnou kartu nenič pokud není zlatá pokud je zlatá normal nič jen v případě že máš 2 nezlaté a legendárky pokud nemáš zlaou nenič normální jinak nič zlatou máš li obě nikdy nevíš co vymyslí v dalším patchi jak by se dalo hrát něco jinak.