Dobrý den
koupil jsem si GTA 5. Prográmek GeForce Experience mi nastavil idelání hodnoty. Fraps mi ukazuje 60 Fps. Ale stejně se obraz zadrhává..
Čím to může být?
Má sestava: Windows 7 Home Premium, Intel Core i7 - 2600 CPU 3.40 Gbz, RAM 8 GB, GeForce GTX 750 Ti Gaming
sekání GTA 5
Re: sekání GTA 5
Zkus aktualizovat ovladače, potom přeinstalovat Net Framewor a DirectX. Máš v GTA aktuální patche, co vyšly?
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Ovladače mám aktuální, patche mám taky aktuální. Net Framework i directX jsem aktualizoval a pořád se to zadrhává... Opravdu nevím, čím by to mohlo být.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Pohraj si s nastavením. TADY máš kompletní rozbor se všemi položkami a vlivem na výkon
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Ono to právě dělá při jakémkoliv nastavení. Tím to asi nebude. Není to klasické sekání. Občas se to na chvilku zadrhne a zase jede dál. Je to jako když se vám hryže přenos na internetu..
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 3302
-
od Mety
Zobrazit poslední příspěvek
15 úno 2025 09:57