Ahoj, potřeboval bych ověřit moje testy na hře Star Wars Battlefront beta. V doporučených nárocích psali 16 GB ram a já mám 8 gb ram. Hru mám na ultra detaily ve full HD a při testování ve správci úloh mi to píše spotřebu 2,3 Gb ram (jako Battlefield 4). Hra se ani jednou v team deathmatch nesekla, seká se trochu jen při sčítání vysledků na konci zápasu a to mi ukazuje spotřebu 760 až 850 MB ram. Na tu hru podle testu stačí i 6 gb ram, tak proč píšou takovéto nesmysli vývojáři? Při Ultra Hd rozlišení to vezme tolik ramky (10-16GB)? Je to jen marketingový tah, jak zvýšit prodeje ram pamětí nebo aby si hráči kupovali rovnou celé sestavy s doporučenými HW nároky hry?
Mám starý intel core i5 3350 p 3,1 GHz, Radeon R9 280 3GB, 8 Gb ram a desku pro kancelářské účely s čipem Intel H61( Asus P8H61).
Star Wars Battlefront beta Vyřešeno
- DesperadoKHY
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
- beather
- Herní spec. / Tvůrce článků
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Star Wars Battlefront beta
To tak píšou vždy... to zasekávání v menu nebo při sčítání dělalo každému
Návod na HijackThis ♦ Návod na BSOD ♦ Základní diagnostika počítače ♦ Příspěvek fóru
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein
[b]Rozcestník mých článků
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein

[b]Rozcestník mých článků