Zdravim vsechny mam takovej problem a nevim si s nim rady.
Dlouho sem nehral zadnou hru a ted mam cas tak sem si rek ze neco zaparim. Tak sem vytah Medieval II a ejhle nehraju ani 5 minut a najednou se mi sam od sebe restartuje comp. Zkoušel sem to opakovaně a vždy to samy bud se uplně zrestartuje počítač nebo prostě zatuhne.
Zkusil sem i jiny hry a nektery jdou ale treba lineage dela to samy sem tak 2-3 minuty ve hre a restart... občas se mi to stane i když jede jen dlouho comp.
Moje pc je athlon 3000+ 1,5gb/ram grafka:Ati radeon x1950pro
zkoušel sem přeinstalovat ovladače u grafiky ale nic problem zustava. Predem diky pokud mi nekdo poradi
nepochopitelny restart
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
A co zaprášené chladiče a ventilátory na procesoru, grafické kartě a p. a tím vysoká teplota? Také neškodí vyčištění disku a jeho kontrola.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- zlobyl
- Tvůrce článků
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
No divil by ses, co problémů je způsobeno zdrojem.
Zkus si stáhnout nějaký grafický benchmark a vyzkoušej s ním kartu-pokud to spadne, tak bych bohužel nevyloučil vadný zdroj.

Zkus si stáhnout nějaký grafický benchmark a vyzkoušej s ním kartu-pokud to spadne, tak bych bohužel nevyloučil vadný zdroj.

Prosím, omluvte mou častou nepřítomnost na fóru.Bohužel jsou věci, které člověk nemůže ovlivnit a já tudíž nemám moc času, abych se sem dostal.Budu se snažit tady být vždy, když to bude možné, ale nic zaručit nemohu.Je mi to líto.
- Kein
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
ja mam podezren na ramku nebo vadnou desku...ale rozhodne zkus vymenit ramky pujc si treba nejakou od kamose a ty sve vsechny vyndej a hod tam jen tu jednu a uvidis....
Visit: http://www.svedsketanky.cz
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Zkoušej je po jedné.
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 2241
-
od sasshrek
Zobrazit poslední příspěvek
06 pro 2024 16:11
-
-
Náhodné zamrznutí PC, řešením je pouze tvrdý restart.
od Sipsisipi » 21 srp 2024 19:12 » v Problémy s hardwarem - 10
- 4326
-
od Sipsisipi
Zobrazit poslední příspěvek
25 srp 2024 10:37
-