FPS Dropy
FPS Dropy
Dobrý den. Potřebuji pomoct s počítačem. Při hraní jakékoliv hry na jakékoliv detaily se hra seká a běží plynule vždy jen na pár sekund. Podobný problém mám i u videí, které počítač není schopný rozjet na HD detaily. Za radu předem děkuji.
Re: FPS Dropy
Máš aktuální ovladače? Nepřehřívá se ti počítáč? Co máš za pc?
Ryzen 5 5600, RX 6600XT. 16GB 3200 Mhz
O těch ovladačích nevim. Komponenty jsou: AMD Radeon HD 6670, Hypermemory 3839 MB, AMD Phenom(tm) II X4 960T 3.0 GHz, Ram 6GB, Windows 10
- WinDroid
- Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jestli to jsou teploty po hraní tak je to v pohodě. Pokud ne, tak jsou dost vysoké.
Zapnul jsi HWMonitor, poté hrál cca 10 min a až poté vyscreenoval?
Zapnul jsi HWMonitor, poté hrál cca 10 min a až poté vyscreenoval?
Nene, nic jsem před tím nehrál. Takže myslíte, že to může být špatnými chladiči?
- WinDroid
- Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
No nejprve udělej ten postup co jsem psal
1. Zapni HWMonitor
2. Zapni hru a hraj tak 10-15 min
3. Vypni hru
4. Vyfoť HWMonitor
5. Vypni HWMonitor
už to radši vypisuju takhle složitě protože jsem se několikrát setkal s tím, že lidi zapínali HWMonitor až po hraní a tim ta maximální teplota samozřejmě klesne.
1. Zapni HWMonitor
2. Zapni hru a hraj tak 10-15 min
3. Vypni hru
4. Vyfoť HWMonitor
5. Vypni HWMonitor

- WinDroid
- Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Procesor má fakt hodně vysokou teplotu. Přepastuj to a vyčisti bednu.
Zdravím tě, jaký máš chladič procesoru? Je pevně uchycený? Není volný? Pokud ne, tak určitě sundat chladič, vyčistit starou pastu, nanést novou, správně a pevně uchytit chladič, pokud možno trošku upravit cable management a vyčistit stlačeným vzduchem pc od prachu. Koukni na net jak má vypadat v pc airflow - aspoň jeden 120mm ventilátor vepředu, který žene vzduch dovnitř a minimálně další vzadu, který odvádí vzduch ven. Teplota MB chipu 94 stupňů je opravdu hodně, stejně tak jako 90 stupňů na procesoru.
- CPU: Ryzen 7 5800x + Fractal design Celsius S36 - 3x noctua nf-a12x25 MB: MSI B550 Tomahawk RAM: 2x 16GB DDR4 3600Mhz GPU: Gigabyte Geforce RTX 3080 Gaming OC 10GB CASE: Metallic Gear by Phanteks NEO Qube PSU: Corsair RM800 Monitor: 27" MSI Optix MAG274QRF-QD
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 1941
-
od Galli
Zobrazit poslední příspěvek
25 úno 2025 04:43