Zdravím,
kamoš má PC: Intel Q6600, 6GB ram, grafika GT 630.
Je možný na této sestavě hrát hru The Forest? Na steamu je jako minimum GPU NVIDIA GeForce 8800GT. Bohužel nevím zda je lepší než ta GT 630.
Stačilo by mu hraní při rozlišení 1680x1050 a vše LOW - aby to šlo hrát hratelně.
Hry typu GTA 4 rozjede hratelně.
BTW. Na mém PC funguje v pohodě.
Díky.
Hra The Forest - pojede? Vyřešeno
Hra The Forest - pojede? Vyřešeno
AMD Ryzen 5 5600X | MSI MAG B550 TOMAHAWK | G.Skill Aegis 32GB 3200MHz | Kingston A2000 1TB | PowerColor Red Devil RX 6700 XT 12GB | XPG Core Reactor 750W | Be quiet! PURE BASE 500 | Asus VG27AQ1A
Re: Hra The Forest - pojede?
taky jsem se díval na YT na videa a jako moc dobře to nejelo.. tak já nevím, jestli má cenu aby si to kupoval.
CPU by mělo být ještě v pohodě, ramky taky, ale má starej zdroj nějakej noname 400W. Nikdy žádný problémy, ale novou grafiku bych tam asi nedal. Říkal, že by do grafiky dal třeba 1k kč, to by měl slušnou grafiku, třeba něco jako mám já, ale asi by bylo potřeba novej zdroj.
Navrhujete něco? Nic mě nenapadá, jak udělat, aby tu hru mohl hratelně hrát. Grafika za litr, tím pádem nějaká starší bude asi žravá, takže zdroj asi nebude stačit co?
CPU by mělo být ještě v pohodě, ramky taky, ale má starej zdroj nějakej noname 400W. Nikdy žádný problémy, ale novou grafiku bych tam asi nedal. Říkal, že by do grafiky dal třeba 1k kč, to by měl slušnou grafiku, třeba něco jako mám já, ale asi by bylo potřeba novej zdroj.
Navrhujete něco? Nic mě nenapadá, jak udělat, aby tu hru mohl hratelně hrát. Grafika za litr, tím pádem nějaká starší bude asi žravá, takže zdroj asi nebude stačit co?
AMD Ryzen 5 5600X | MSI MAG B550 TOMAHAWK | G.Skill Aegis 32GB 3200MHz | Kingston A2000 1TB | PowerColor Red Devil RX 6700 XT 12GB | XPG Core Reactor 750W | Be quiet! PURE BASE 500 | Asus VG27AQ1A
Re: Hra The Forest - pojede?
GT 8800 urcite nie je lepsia ako GT630 aj ked obidve su to kancelarske grafiky a na hranie nie su urcene.Popravde GT 630 by to mohla utiahnut aspon na low s tym rozlisenim co si pisal popripade by znizil rozlisenie ale ci pojde plynule aspon na tych 30 fps to neviem povedat kedze som nehral Forest a neviem aka je to narocna hra.
MB MSI B85-G41 CPU Intel Xeon E3-1231 v3 RAM Crucial 3x4GB GPU MSI GTX 1660 Super
PSU Zalman 500W HDD Samsung 1TB SATA II , Seagate 1TB SATA III SSD Samsung EVO 1TB , Kingston HyperX Fury 120GB CaseZalman Z1 Neo Headphones Beyerdynamic DT1990 Pro 250ohmDACTopping E30 Headphone AMPJDS Labs Atom Mouse SteelSeries Kinzu V3
PSU Zalman 500W HDD Samsung 1TB SATA II , Seagate 1TB SATA III SSD Samsung EVO 1TB , Kingston HyperX Fury 120GB CaseZalman Z1 Neo Headphones Beyerdynamic DT1990 Pro 250ohmDACTopping E30 Headphone AMPJDS Labs Atom Mouse SteelSeries Kinzu V3