Chyby v PC

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

dasCoconut
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Chyby v PC

Příspěvekod dasCoconut » 30 pro 2016 15:03

Zdravím, vím že název tohoto topicu není zrovna inteligentní, ale nevím jak to jinak nazvat, protože těch chyb je X. Za každou radu jsem velmi vděčný. A zde je info :) (ti, co to nechtějí číst, mají výpis chyb dole) :
Nedávnou jsem si pořídil PC, i5 6500 / RX480 (8gb) s MB B150M PRO4, 16GB RAM, 1 HDD (2TB) a 1 SSD (250GB). Mám operační systém Win7 - 64bit. Hned po nainstalování OS jsem nainstaloval 2 DvDčka (alias od MSI a AsRocku) a vše jelo v pohodě, následně na to jsem si sehnal hru, jen tak pro ověření - Minecraft. Minecraft jsem zapnul a řeklo to, že musím mít nejnovější ovladače.. no tak nic no, stáhnu je -> ihned po instalaci mně to vyhodilo chybu AMD Software přestal fungovat.. zkoušel jsem u 4 programů se stejnou verzí, nakonec jsem se rozhodl jít do starší, která mi prý automaticky nainstalovala nejnovější, takže to by snad mělo být v cajku. Ihned na to jsem MC spustil znova, Java stopped working (úplně samý problém jako s AMD softwarem) - Nainstaloval jsem Javu - Furt nic.. když jsem se hrabal v souborech, omylem jsem spustil launcher.jar, a bum, jelo to. Dále jsem zkoušel i warez launcher, jen tak, ten fungoval normálně (to je jen pro info). Dalších pár dní vše jelo bezvadně, až do té doby, kdy jsem zkusil otevřít AMD software, který nijak, ale vůbec nijak nereagoval. No co, neřešil jsem to. Den na to, jsem si stáhnul CS:GO, kde se zdálo, že nebude žádný problém - mýlil jsem se - asi každých 20 min. mi hra freezne, není to netem, nevím čím to je, nenašel jsem řešení. Po 2 týdnech trápení s CSkem jsem si pořídil Rust a Dead by daylight (dále DbD)- tam byly problémy ihned při spuštění : Zapnu DbD, načte se loading bar, Steam píše že jsem ve hře a po 10 sekundách mě to vyhodí ze hry, ve které jsem ani nebyl. Rust zapnu a napíše to (ihned po dalším načtení loading baru) error: Instrukce na adrese 0x7788d256 odkazovala na adresu paměti 0x00000008. S pamětí nelze provést operaci: written. Kliknutím na tlačítko OK ukončete program. Zkoušel jsem ověřit integritu mezipaměti hry - U dbdčka to VŽDY najde 1 file, u Rustu nic. Málem bych zapomněl, TS3 dělá skoro ten samý problém co DbD, zapnu a nic se neděje. :clap: pokud jste to dočetli až sem :D

Výpis chyb
1)CSGO občas freezne asi na minutu.
2)Nejde zapnout Minecraft přes launcher (to ale nevadí, jen tak pokud náhodou víte) - java has stopped working.
3)TS3 nejde zapnout - nijak nereaguje.
4)Rust při spuštění vypisuje chybu (ihned po načtení loading baru): Instrukce na adrese 0x7788d256 odkazovala na adresu paměti 0x00000008. S pamětí nelze provést operaci: written. Kliknutím na tlačítko OK ukončete program.
5)Dead by daylight nejde zapnout - nijak nereaguje.

Ještě jednou děkuji každému za pomoc, moc si toho vážím. :-) !

Reklama

Zpět na “Hry”