Jestli jsi si nevšiml, tak tady je fórum o PC a ne o nadávání. S největší pravděpodobností tady zatím nebyl nikdo, kdo má s podobným problémem zkušenosti. Žádné nadávání ještě žádný problém nevyřešilo, tak se laskavě uklidni a pokud chceš vyčkej na někoho kdo zná radu na Tvůj problém.
Edit Jinak jsem se díval po údajích k tomuto joysticku a Visty nejsou podporovaným systémem, takže když něco kupuješ, ověř si zda to je pro Tvoje použití vhodné.
Motogp 07 a joystick
nejede mě jostyck u moto gp 07
mě taky nefaka jostyk na vistach ani na xp profesional ani na home a to těch jostiku mam 4 ani jeden u toho nevalí ale u všech jinych her mě jede ani opravnej path to mu nepomuže tak mě někdo pomožte
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Pic píše:Žádné nadávání ještě žádný problém nevyřešilo.
Tak to bych se hadal

ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
Myslim, že existuje nějakej renamer joysticku , ale nevim jestli to pomůže ... mám spíš gamepad ... a chtěl jsem hrát NHL 07, jenže mi ta hra z gamepadem prostě nešla tak jsem si stáhnul renamer ... přejmenoval jsem ho na kompatibilní k NHL 07 a běhalo to v pohodě ... ale nevim jestli to vyřeší tenhle problém .... navíc teď nevim jak ho přejmenovat zpátky na defaultní a nemůžu hrát zase FIFU
nevyberu si prostě